Menajerimi Ara oyuncu kadrosu: Menajerimi Ara oyuncuları kimdir, hangi isimler var?

Güncelleme Tarihi:

Menajerimi Ara oyuncu kadrosu: Menajerimi Ara oyuncuları kimdir, hangi isimler var
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2020 21:16

Menajerimi Ara oyuncu kadrosu yeni bölümle beraber dikkat çekti. Menajerimi Ara dizisi oyuncuları izleyiciler tarafından merak ediliyor. Dizide Barış Falay Kıraç’a, Canan Ergürder Feris’e, Fatih Artman Çınar’a, Ahsen Eroğlu Dicle’ye, Deniz Can Aktaş Barış’a hayat veriyor. Usta oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu ise Peride karakterini canlandırıyor. Her hafta salı akşamları yayınlanan Menajerimi Ara’da Nükhet Duru ve Nebahat Çehre, yıllardır görüşmeyen, birbirine rakip iki oyuncuyu canlandırıyor. İşte, Menajerimi Ara oyuncuları..

Haberin Devamı

Menajerimi Ara oyuncuları ve konusu izleyiciler tarafından araştırılıyor. Yeni dizi Menajerimi Ara her hafta salı akşamları ekrana geliyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Ayşenil Şamlıoğlu, Deniz Can Aktaş, Semi Sırtıkkızıl gibi isimler yer alıyor. Her hafta farklı isimlerin konuk oyuncu olduğu dizide bu hafta Nebahat Çehre ve Nükhet Duru izleyici karşısına çıkacak.

MENAJERİMİ ARA OYUNCULARI

Menajerimi Ara oyuncuları arasında Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Ayşenil Şamlıoğlu, Deniz Can Aktaş, Semi Sırtıkkızıl, Nazlı Senem Ünal, Bedir Bedir, Pınar Ünsal, Yaprak Medine gibi isimler bulunuyor.

NEBAHAT ÇEHRE VE NÜKHET DURU MENAJERİMİ ARA'DA

‘Menajerimi Ara’ sanat dünyasının iki dev ismi Nükhet Duru ve Nebahat Çehre’yi bir araya getiriyor. Dizi senaryo gereği; Çekimlerine üç hafta kala başrolünde olacağı projeyi reddeden Nebahat Çehre, dizideki menajeri Feris’i (Canan Ergüder) çok zor bir durumda bırakır. Aynı projeye Nükhet Duru’nun önerilmesi ikili arasında geçmişte kalan defterleri açacaktır.

Haberin Devamı

Menajerimi Ara oyuncu kadrosu: Menajerimi Ara oyuncuları kimdir, hangi isimler var

MENAJERİMİ ARA DİZİSİNİN KONUSU

Hayallerinin peşinde Antalya’dan İstanbul’a taşınan Dicle, sinema dünyasında kendine bir yer açmak ve bu devasa, acımasız şehirde tutunmak için canla başla uğraşmaktadır. Aylardır iş aramasına rağmen her gittiği yapım şirketinden geri çevrilir. Ne yazık ki kısa zamanda hayallerini süsleyen bu sektörün köpekbalıklarıyla dolu olduğunu kavrar. Bütün umutlarının tükendiği yerde yardım isteyebileceği tek bir insan kalmıştır; yıllardır görmediği, kendisini daha doğmadan terk eden babası Kıraç Özdal… Piyasanın en ünlü menajerlik şirketlerinden biri olan Ego Ajans’ın beş ortağından biri olan Kıraç, varlığını herkesten sakladığı kızı Dicle’yi karşısında gördüğünde şoke olur. Babasının yardım ricasını savuşturmaya çalışması Dicle’nin gururunu çok kırar… Ama hiç beklenmedik bir anda karşısına büyük bir fırsat çıkar ve babasına rağmen Feris’in ona yaptığı iş teklifini kabul eder. Şimdi Kıraç bunu duyduğunda neler olacak?

BAKMADAN GEÇME!