Menajerimi Ara yeni bölüm ne zaman, bu akşam neden yok? Star TV yayın akışı

Güncelleme Tarihi:

Menajerimi Ara yeni bölüm ne zaman, bu akşam neden yok Star TV yayın akışı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2020 21:02

Menajerimi Ara yeni bölüm fragmanı izleyenler tarafından merak ediliyor. Pazar akşamları ekranlara gelen Menajerimi Ara dizisinin bu akşamki yeni bölümünün yerine yayın akışında başka bir programa yer verildi. Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Ayşenil Şamlıoğlu, Deniz Can Aktaş, Semi Sırtıkkızıl gibi isimlerin yer aldığı diziyi ekranda göremeyenler yeni bölüm tarihini araştırmaya başladı. Peki, Menajerimi Ara yeni bölüm ne zaman? İşte, ayrıntılar.

Haberin Devamı

Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümü her hafta Pazar akşamları ekrana geliyor. Oyuncuları arasında Ahsen Eroğlu, Canan Ergüder, Barış Falay, Ayşenil Şamlıoğlu, Deniz Can Aktaş gibi isimlerin bulunduğu dizinin sevenleri, ‘Menajerimi Ara ne zaman, bu akşam yeni bölüm yok mu?’ sorusuna yanıt arıyorlar. İşte Star TV yayın akışı ve merak edilenler...

Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Her hafta Pazar akşamları ekrana gelen dizinin kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Ayşenil Şamlıoğlu, Deniz Can Aktaş, Semi Sırtıkkızıl gibi isimler bulunuyor. 15 Kasım Star TV yayın akışında dizinin tekrarı bulunuyor. Dizinin resmi sosyal medya hesabından konu ile ilgili açıklama yapıldı.

MENAJERİMİ ARA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Haberin Devamı

Mejanerimi Ara dizisi bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelmeyecek. Dizinin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ‘Korona önlemleri kapsamında, setlerimizde rutin olarak haftalık yapılan testler sonucunda, pozitif vakalara rastlanmıştır. Karantina tedbirleri nedeniyle “Menajerimi Ara” bu pazar akşamı tekrar bölümü ile ekranlarınızda olacaktır.’ denildi.

STAR TV YAYIN AKIŞI

07:00 Medcezir

10:00 Burcu ile Hafta Sonu

12:00 Tülin Şahin ile Moda

13:00 Afacan Beşler 4

15:00 En Güzel Bölüm

15:15 Sefirin Kızı- Tekrar

20:00 Menajerimi Ara-Tekrar

23:15 Aşk Masalı

01:30 Aşk Masalı

03:20 Türk Müziği

04:20 Erkenci Kuş

BAKMADAN GEÇME!