Kısmetse Olur'da Melis Buse Betkayan sürprizi! Geri mi dönüyor?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda Melis Buse Betkayan sürprizi Geri mi dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2016 09:34

Kısmetse Olur'un bugün ekrana gelecek olan bölümünden önce yayınlanan fragmana Melis Buse Betkayan damga vurdu. İlk sezonun gözde gelin adaylarından olan ve yaptığı kavgalarla sık sık gündeme gelen Melis Buse Betkayan, "geri döndüm" diyerek herkesi şaşırttı. Peki, Kısmetse Olur yeni fragmanında Gökhan’ın ellerini tutarak Rabia’yı kışkırtan Melis Buse Betkayan kimdir?

Haberin Devamı

Kısmetse Olur programının en heyecanlı fragmanlarından birisi yayınlandı.  Kanal D'nin farklı formatıyla adından söz ettiren programı Kısmetse OIur 272. bölüm fragmanıyla takipçilerinin kafasında soru işareti yarattı. Geçtiğimiz sezonun baskın karakterlerinden Melis Buse Betkayan'ın görüntüleri fragmanın en dikkat çeken sahnelerinden oldu. Peki, "geri döndüm" diyerek herkesi şaşırtan Melis Buse Betkayan kimdir?

Kısmetse Olur’un ilk sezonunda gelin adayı olan ve evdeki tartışmalarıyla hafızalara kazınan Melis Buse Betkayan’ın görüntüleri ardından programı bu sezon izlemeye başlayanlar, evdeki sürpriz ismin kim olduğunu merak etti. Peki, Kısmetse Olur yeni fragmanında Gökhan’ın ellerini tutarak Rabia’yı kışkırtan Melis Buse Betkayan kimdir?

MELİS BUSE BETKAYAN KİMDİR?

Haberin Devamı

Kısmetse Olur programıyla tanınan Melis Buse Betkayan, 1993 yılında Sivas'da dünyaya geldi. 23 yaşında olan genç gelin adayı, Beykent Üniversitesi’nde İç Mimarlık eğitimi gördü.  1.71 boyunda olan Melis Buse Betkayan, İstanbul’un İstinye ilçesinde yaşıyor. Geçtiğimiz sezonda Erdem ile aşk yaşayan ancak programın son zamanlarına doğru Semih’e gönlünü kaptıran genç gelin adayı, tanıtım videolarının birinde iyi koşullarda yaşamak istediğini söylemişti. 

 

 

BAKMADAN GEÇME!