Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Korkut kimdir? Mert Yazıcıoğlu kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Korkut kimdir Mert Yazıcıoğlu kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2018 14:35

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin karakterlerinden biri de Korkut oldu. Genç bir yeniçeri olan Korkut karakterine Karagül dizisiyle yıldızı parlayan Mert Yazıcıoğlu hayat veriyor. Peki Korkut kimdir? Mert Yazıcıoğlu kaç yaşında?

Haberin Devamı

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin kadrosu ve karakterleri dizi takipçileri tarafından merak ediliyor, bu karakterlerden biri de Korkut. Veziriazam Çandarlı Halil Paşa’nın kızına aşık olan Korkut’u son dönemin genç yeteneklerinde Mert Yazıcıoğlu canlandırıyor. Peki Korkut kimdir, karakteri canlandıran Mert Yazıcıoğlu kaç yaşında?

KORKUT KARAKTERİ

Sıradan bir Yeniçeri askeriyken Esleme’ye aşık olmasıyla hayatı tepetaklak olacaktır. Artık onun için savaş, yalnızca muharebelerde kılıç sallamak değil, aşkı için her türlü zorluğa göğüs germek olacaktır.

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Korkut kimdir Mert Yazıcıoğlu kaç yaşında



MERT YAZICIOĞLU KİMDİR?

Aslen Denizlili olan Mert Yazıcıoğlu, 1993 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Lise eğitiminin ardından İstanbul Aydın Üniversitesi İşletme Bölümü'nde okurken şans eseri oyuncu oldu. Bir süre oyunculuk eğitimi aldıktan sonra "Dedemin İnsanları" adlı filmle, oyunculuğa ilk adımını attı. 2013 yapımı Karagül dizisinde Ece Uslu, Özcan Deniz, Mesut Akusta ve Yavuz Bingöl gibi usta isimlerle birlikte rol aldı. 'Baran' karakteri ile geniş kitleler tarafından tanındı.  3 Kasım 2016 tarihinden itibaren FOX'ta yayınlanmaya başlayan, Burak Sağyaşar imzalı, "Umuda Kelepçe Vurulmaz" dizisinde de rol aldı. 

 

BAKMADAN GEÇME!