Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2018 23:37

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Mehmed Bir Cihan Fatihi'nde heyecan doruktaydı. Son bölümde Mehmed, yıllar önce tahttan indirildiği şehre bir kez daha Sultan olmaya geldi. Edirne’de geçirdiği çocukluk yıllarına ait anılar bir karabasan gibi üzerine çöktü. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerini yine ekran başına kilitlemeyi başardı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Mehmed, Çandarlı hakkında ne hüküm vereceğini düşünürken bir yandan da tahtta hak iddia eden Şehzade Orhan’ın peşine düştü. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ ÖZETİ

Mehmed, yıllar önce tahttan indirildiği şehre bir kez daha Sultan olmaya gelmiştir. Edirne’de geçirdiği çocukluk yıllarına ait anılar bir karabasan gibi üzerine çöker. Bunun müsebbibi olarak gördüğü Çandarlı hakkında ne hüküm vereceğini düşünürken bir yandan da tahtta hak iddia eden Şehzade Orhan’ın peşine düşer.
Orhan, Bizans toprağına sığınınca bütün dengeler değişir. Osmanlı’yla Bizans savaşın eşiğine gelirken, Sultan Mehmed’in vereceği karar tarihin seyrini değiştirecektir.

 

BAKMADAN GEÇME!