Masumlar Apartmanı 30. son bölüme damga vuran sahne... Naci geri döndü! İşte son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Masumlar Apartmanı 30. son bölüme damga vuran sahne... Naci geri döndü İşte son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2021 02:57

Masumlar Apartmanı 30. son bölümü ile nefesleri kesti. Salı akşamları ekranlara gelen Masumlar Apartmanı'nın 20 Nisan tarihli 30. son bölümünde Esra’nın başına gelenlerin ardından apartmandaki herkes birbirinden şüphelenirken, Gülben’in Anıl'la karşı karşıya kalması merak dolu anlara sahne oldu. Dizinin final anında ise Naci'nin görülmesi Masumlar Apartmanı 30. son bölüme damga vurdu. Tüm bunların ardından Masumlar Apartmanı son bölüm izle ekranı internet üzerinden yayınlandı. İşte, Masumlar Apartmanı 30. son bölüm kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı ile ilgili ayrıntılar.

Haberin Devamı

Masumlar Apartmanı 30. son bölüm tek parça yayınlandı. Başrollerini Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar'ın paylaştığı Masumlar Apartmanı dizisinin 20 Nisan Salı akşamı TRT1 ekranlarında yayınlanan son bölümünde Naci'nin elleri ve ağzı bağlı olarak görülmesi çarpıcı gelişmelerden oldu. Gülben'in ortadan kaybolması ise apartmanda büyük merak uyandırdı. Dizinin yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Son bölümü aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MASUMLAR APARTMANI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

MASUMLAR APARTMANI 30. BÖLÜM ÖZETİ

Esra’nın başına gelenlerin ardından apartmandaki herkes farklı birinden şüphelenir. Esra, bunu kendisine yapanın Han olduğuna emindir ve bunu kanıtlanmak için elinden geleni yapar. Safiye’nin aklındaki isim ise bir başkasıdır.

Haberin Devamı

Esat’ın yokluğuyla iyice endişeye kapılan Gülben’in odağı ise hiç beklenmedik birine kayar. Neriman, kendini tamamen kapatmışken Ege’nin yaptığı bir hamle işin seyrini değiştirir. Bu sırada başka bir radyoyla görüşmeye giden İnci, bu yeni işin Han üzerindeki etkisinden habersizdir.

Han ise, her şeyin kontrolü dışında gelişmesinin sıkıntısı içindeyken ailesi için yeni bir tehditle karşı karşıya gelir.

BAKMADAN GEÇME!