Masumlar Apartmanı 17. bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Masumlar Apartmanı 17. bölümü ne zaman yayınlanacak İşte Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2021 07:31

Masumlar Apartmanı 17. bölüm tarihi yayınlanan fragmanla paylaşıldı. Yılbaşı ardından ekran macerasına kısa bir ara veren Masumlar Apartmanı bu hafta ekrana gelmemişti. Yaşanacak yeni gelişmeleri merak eden izleyiciler, yeni bölüm araştırması yapıyordu. Peki, Masumlar Apartmanı 17. bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

Yılbaşı ardından ara veren dizilerden biri de Masumlar Apartmanı oldu. En son 29 Aralık 2020 tarihinde izleyicileriyle buluşan Masumlar Apartmanı bir haftalık aranın ardından ekran macerasına kaldığı yerden devam edecek. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan ve gerçek bir hikayesinden yola çıkılarak senaryolaştırılan Masumlar Apartmanı'nın 17.  bölümü  12 Ocak Salı akşamı TRT 1'de yayınlanacak.

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜM NELER OLDU?

Safiye, Naci’nin mesajı görüp görmediği endişesiyle kıvranırken, Naci ise bambaşka bir sıkıntı içindeydi. Eski eşi Gülru’nun çıkıp gelmesi tüm dengesini sarstı. Ablasının değişiminden mutlu olan Gülben, Safiye ve Naci’yi bir araya getirmek için çabalamaktaydı. Tam başarıya ulaştığını düşünürken ortaya çıkan bir yabancı, Safiye’nin tüm dünyasını yıkacak bir sırrı öğrenmesine neden oldu.

Haberin Devamı

Ege’nin Haluk’u eve getirmesi, İnci’nin duygularını altüst etti. İnci, Ege ve dedesine belki de bugüne kadar hiç göstermediği bir tepkiyi gösterdi. Han ve İnci, bütün bu olayların üstüne radikal bir karar aldı.

BAKMADAN GEÇME!