Masumlar Apartmanı son bölümde Han Esra'ya yakalandı - İşte Masumlar Apartmanı 22. son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Masumlar Apartmanı son bölümde Han Esraya yakalandı - İşte Masumlar Apartmanı 22. son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2021 01:29

Masumlar Apartmanı 22. son bölüm izle ekranı erişime açıldı. Senaryosu Dr. Gülseren Budaycıoğlu’nun kitabından alınarak hazırlanan Masumlar Apartmanı'nın 16 Şubat tarihli son bölümünde Han’ın kendisi için yaptırdığı dairede Ceylan’ın künyesini bulması, bir yandan da Naci’ye olanlar İnci’yi allak bullak ederken, Naci’nin ambulansa bindirilişini izleyen Safiye'nin yaşadıkları yürekleri burktu. Dizinin bu haftaki son bölümünde Esra'nın Han'ı yakalaması damga vurdu. İşte, kaçıranlar için Masumlar Apartmanı 22. son bölüm kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı ile ilgili ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Masumlar Apartmanı 22. bölümü ile 16 Şubat Salı akşamı TRT1 ekranlarına geldi. Dizinin bu haftaki son bölümünde Naci'nin yaşayıp yaşamadığı merak dolu anlara neden oldu. Esra’nın apartmana taşınacağını öğrenen Gülben’in kafasından geçenler çarpıcı gelişmelerden oldu. Çöp karıştıran Han'ı Esra'nın görüp görmediği ise önümüzdeki hafta belli olacak. Ancak yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MASUMLAR APARTMANI 22. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Naci’nin ambulansa bindirilişini izleyen Safiye, olanlar için kendini suçlar. Onunla görüştüğü için olmuştur her şey. Çareyi, kendini eve kapatıp temizliğe vermekte bulur.

İnci’nin ise Naci’nin durumundan sorumlu tuttuğu kişi başkasıdır. Bir yandan Han’ın kendisi için yaptırdığı dairede Ceylan’ın künyesini bulması, bir yandan da Naci’ye olanlar İnci’yi allak bullak etmiştir. Han ise İnci’yle aralarındaki gerginlik yüzünden gece eve çok geç gelir. Bu durum, İnci’nin şüphelerini iyice artırır.
Esra’nın apartmana taşınacağını öğrenen Gülben’in ise başka planları vardır. Bu arada Han, son birkaç gündür yaşadığı zorlukları bir daha yaşamamak için bir adım atmaya karar verir. Ancak bu adım, onu çok daha zor bir durumda bırakacaktır.

Haberin Devamı

Senaryosu Dr. Gülseren Budaycıoğlu’nun kitabından alınarak hazırlanan ve gerçek hayata dayalı hikayelerden oluşan dizide, psikolojik sorunlarla boğuşan bir ailenin yaşadığı sıkıntılar ve aile olmanın sağladığı dayanışma ile bu sıkıntıların üstesinden gelmek için sergilediği çabalar anlatılıyor.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

BAKMADAN GEÇME!