Masumlar Apartmanı 37. bölüme damga vuran an... İnci feci kazada öldü! İşte Masumlar Apartmanı sezon finalinde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Masumlar Apartmanı 37. bölüme damga vuran an... İnci feci kazada öldü İşte Masumlar Apartmanı sezon finalinde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2021 01:58

Masumlar Apartmanı 37. bölüm full izle ekranı yayınlandı. Salı akşamları ekranlara gelen Masumlar Apartmanı 8 Haziran tarihinde sezon finali yaparak sevenlerine kısa süreliğine ara verdi. Heyecan dolu anların ekranlara geldiği Masumlar Apartmanı son bölümünde Naci’nin gidişi dikkat çekerken İnci ve Han'ın başına gelenler izleyenleri şoke etti. Han'ın Naci'ye yaptıklarını öğrenen İnci'nin karnında bebeği ile hayatını kaybetmesi Masumlar Apartmanı sezon finaline damga vurdu. Tüm bunların ardından diziyi ekran başında izleyemeyenler son bölümü izlemenin yollarını aramaya başladı. İşte, Masumlar Apartmanı 37. bölüm sezon finali izleme ekranı ve son bölümde yaşananların özeti.

Haberin Devamı

Masumlar Apartmanı sezon finali tam ve kesintisiz yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve sıra dışı hikayesi ile ilk sezonunu 8 Haziran'da tamamlayan Masumlar Apartmanı'nda şaşırtıcı gelişmeler yaşandı. Evi terk eden İnci'nin geri dönmeye karar verdiği sırada trafik kazası geçirerek ölmesi ekranlara damga vurdu. Final anında ise Han'ın kliniğe yatması yüreklere dokundu. Masumlar Apartmanı son bölümü aşağıdaki ekrandan kesintisiz olarak izleyebilirsiniz.

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜM İZLEME EKRANI

MASUMLAR APARTMANI 37. BÖLÜMDE NELER OLDU?

İnci’nin gerçekleri öğrenmesinin ardından Han İnci’nin onu terk etmemesi için ikna etmeye çalışır. İnci ise kararlıdır. O sırada İnci’nin öğrendiği başka bir gerçek ise olayların akışını tamamen değiştirecektir.

Safiye bir yandan Han ve İnci’nin yaşadıklarına üzülür, ailesini toparlamaya çalışırken, diğer yandan da Naci’nin gidişinin yaklaşmasıyla karmakarışık duygular içindedir.

Haberin Devamı

Esat ise Gülben’in neden onunla görüşmediğini öğrenmek için çırpınır ve sonunda Gülben’le konuşmayı başarır.

MASUMLAR APARTMANI YENİ SEZON NE ZAMAN?

Masumlar Apartmanı dizisinin yeni sezon tarihi henüz belli olmadı. Ancak dizilerin eylül ayında başlamasından dolayı Masumlar Apartmanı'nın da eylülün ilk haftasında başlaması bekleniyor.

BAKMADAN GEÇME!