Masumlar Apartmanı 17. yeni bölüm fragmanında Safiye kriz geçiriyor - Han'ın kararı ne olacak?

Güncelleme Tarihi:

Masumlar Apartmanı 17. yeni bölüm fragmanında Safiye kriz geçiriyor - Hanın kararı ne olacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2021 00:44

Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. 5 Ocak Salı akşamı eski bölümü ile izleyici karşısına çıkan sevilen dizinin yayınlanan fragmanına Safiye'nin sinir krizi geçirerek evi dağıtması damga vurdu. İnci ve Han'ın valizlerini toplayıp evi terk etmesi ise Masumlar Apartmanı 17. yeni bölüm fragmanında dikkat çeken diğer gelişmelerden oldu. Masumlar Apartmanı yeni bölümü ile 12 Ocak Salı akşamı sevenleri ile yeniden buluşacak. İşte, Masumlar Apartmanı fragmanından ilk görüntüler.

Haberin Devamı

Masumlar Apartmanı 17. bölümü ile 12 Ocak Salı akşamı Trt1 ekranlarında diziseverlerin karşısına çıkacak. Naci Öğretmen'in eşinin geldiği son bölüm kafalarda soru işaretleri oluştururken, yayınlanan fragmanda Naci'nin sözleri dikkat çekti. Bir haftalık aranın ardından haftaya yayınlanacak olan Masumlar Apartmanı'nda Safiye'nin evi dağıtması ekranlara damga vuracak.

MASUMLAR APARTMANI YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Masumlar Apartmanı'nın yeni bölüm fragmanında, Safiye'nin durumu heyecanlı anlara neden olurken Han ve İnci'nin gidip gitmeyeceği merak konusu oldu.

MASUMLAR APARTMANI 16. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Safiye, Naci’nin mesajı görüp görmediği endişesiyle kıvranırken, Naci ise bambaşka bir sıkıntı içindedir. Eski eşi Gülru’nun çıkıp gelmesi tüm dengesini sarsmıştır. Gülben ise ablasındaki değişime tanık olmaktan mutlu, küçük müdahalelerle Safiye ve Naci’yi bir araya getirmek için çabalamaktadır. Tam başarıya ulaştığını düşünürken ortaya çıkan bir yabancı, Safiye’nin tüm dünyasını yıkacak bir sırrı öğrenmesine neden olur.

Haberin Devamı

Ege’nin Haluk’u eve getirmesi, İnci’nin duygularını altüst eder. İnci, Ege ve dedesine belki de bugüne kadar hiç göstermediği bir tepkiyi gösterir. Han ve İnci, bütün bu olayların üstüne radikal bir karar alırlar.

Senaryosu Dr. Gülseren Budaycıoğlu’nun kitabından alınarak hazırlanan ve gerçek hayata dayalı hikayelerden oluşan dizide, psikolojik sorunlarla boğuşan bir ailenin yaşadığı sıkıntılar ve aile olmanın sağladığı dayanışma ile bu sıkıntıların üstesinden gelmek için sergilediği çabalar anlatılıyor.

BAKMADAN GEÇME!