Masumlar Apartmanı son bölüm tek parça yayınlandı! Masumlar Apartmanı 12. son bölüm kesintisiz ve tam izle

Güncelleme Tarihi:

Masumlar Apartmanı son bölüm tek parça yayınlandı Masumlar Apartmanı 12. son bölüm kesintisiz ve tam izle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2020 09:06

Masumlar Apartmanı dizisi dün akşam izleyici karşısına çıktı. Her hafta salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı'nın son bölümüne polislerin Gülben'i karakola götürmesi damga vurdu. Gülben'in Esat'a olan ilgisi nedeni ile yaptıklarının ardından eve polis geldi. Öte yandan Safiye’nin ilk ve tek aşkı Naci yıllar sonra kapısına geldi. İşte Masumlar Apartmanı 12. son bölüm izleme linki

Haberin Devamı

Masumlar Apartmanı 12. son bölüm full HD ve tek parça internet üzerinden yayınlandı. Safiye’nin ilk ve tek aşkı Naci'nin yıllar sonra geri geldiği bölümde, Gülben'in Esat'a olan takıntısı yüzünden polisler tarafından götürülmesi dikkat çekti. TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı'nın 1 Aralık Salı akşamı yayınlanan son bölümü sonrası gözler yeni bölüm fragmanına çevrildi. İşte, Masumlar Apartmanı 12. son bölüm kesintisiz izleme linki ve yeni bölüm fragmanıyla ilgili merak edilenler.

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MASUMLAR APARTMANI 12. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Safiye’nin ilk ve tek aşkı Naci yıllar sonra kapısına gelmiş, kanlı canlı karşısında durmaktadır. Ancak Hasibe’ nin gölgesi Safiye’ye rahat vermez, Naci’den uzak durması gerektiğini hatırlatır. Safiye yeniden alevlenmeye başlayan duygularını her zamanki gibi bastırmaya karar verir.
Han’ın içinde bulunduğu çıkmazlar çoğaldıkça ona destek olmaya çalışan İnci’yle aralarındaki bağ kuvvetlenir. Han Gülben’in Esat’a olan takıntısı yüzünden ciddi önlemler almaya karar verir. Gülben evdeki bu yeni kurallar içinde sıkışıp kalır. Onun için kurulan hapishaneden çıkmanın yollarını arar. Ev ahalisinin gözü üzerinde oldukça bu hiç kolay olmayacaktır. Son anda imdadına İnci yetişir, Gülben çıkış biletini bulur. Ancak yaptığı planın neye mal olacağının farkında değildir.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

DİZİNİN KONUSU NE?

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. Aşk, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mı? Derenoğlu ailesine karşı verilecek bu savaşı, aşk, kazanacak mı?

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!