Masum Değiliz dizisinin oyuncuları kimdir? İşte dizinin konusu ve oyuncu kadrosu

Güncelleme Tarihi:

Masum Değiliz dizisinin oyuncuları kimdir İşte dizinin konusu ve oyuncu kadrosu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2018 17:52

Masum Değiliz dizisinin oyuncuları kimdir sorusu birçok izleyici tarafından merak edilen ve araştırılan konular arasında yer almaya başladı. Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Damla Sönmez gibi isimlerin yer aldığı Masum Değiliz dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden deneyimli isimler yer alıyor. Peki, Masum Değiliz dizisinin oyuncuları kimdir? İşte dizinin konusu ve oyuncu kadrosu.

Haberin Devamı

Masum Değiliz dizisi oyuncuları diziseverler tarafından araştırılmaya başlandı. Mutlu bir günde yaşanan o büyük olayın ardından sırdaş olan genç insanların yaşamını ekrana getiren dizide, o günden sonra verilen sözler, korumak zorunda olunan sözler ön plana çıkıyor. Peki, Masum Değiliz dizisinin oyuncuları kimdir? İşte, dizinin konusu ve oyuncu kadrosu.

MASUM DEĞİLİZ OYUNCULARI KİMDİR?

URAZ KAYGILAROĞLU KİMDİR?

30 Haziran 1987 tarihinde dünyaya gelen Uraz Kaygılaroğlu, İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü mezunudur. Aslen Balıkesirli’dir. Show TV'de yayınlanan Pis Yedili adlı gençlik dizisinde Can rolünü oynamış, 70. bölümde ayrılmıştır. Fox Tv'de yayınlanan Harem adlı dizide Feminen ağa rolünü canlandırmıştır.

TRT 1'de yayınlanan Eski Hikâye dizisinde Ömer rolünü canlandırmıştır. Aynı zamanda Tam Zamanı adlı bilgi yarışmasının sunuculuğunu yapmıştır. Kanal D'de yayınlanan Takip adlı bilgi yarışmasını sunmuştur. TRT 1'de yayınlanan Yedi Güzel Adam dizisinde Adil Erdem Bayazıt rolünü canlandırmıştır.

Haberin Devamı

2014 yılının haziran ayında Melis İşiten'le dünya evine girdi. Evliliklerinden 2 sene sonra 5 Aralık 2016'da “Ada” adını verdikleri kızları dünyaya geldi.

Masum Değiliz dizisinin oyuncuları kimdir İşte dizinin konusu ve oyuncu kadrosu

DAMLA SÖNMEZ KİMDİR?

Damla Sönmez, 3 Mayıs 1987 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Damla Sönmez, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda yarı zamanlı 2 yıl keman 1 yıl piyano dalında öğrenim gördü.St. Joseph Fransız Lisesi’ni bitirdikten sonra Paris Sorbonne Üniversitesi’nde başladığı tiyatro eğitimini Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde burslu olarak tamamladı. New York Black Nexxus Academy’de Stuart Burney ile çalıştı.

2009 yılında “Bornova Bornova” filmindeki rolüyle 46.Altın Portakal Film Festivali’nde “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu”. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri’nde “Umut Veren Genç Yetenek”, Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali’nde “Genç Cadı” ödüllerini aldı.

Haberin Devamı

2015 yılında 18.Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali'de festivalin Festival Genç Başkanı görevini yürütürken, “Deniz Seviyesi” filmindeki rolüyle de 21. Altın Koza Film Festivali ve Milano Uluslararası Film Festivali (MIFF) 'nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödüllerinin sahibi oldu.

Pürtelaş’ın “Constellations/Parçacıklar” adlı oyunu, 2012 yılında Tiyatro Yanetki’nin “Yalnız Batı” adlı oyunuyla başlayan, sonrasında 2014 yılında "Savaş" oyunuyla devam eden profesyonel tiyatro hayatının üçüncü oyunudur. “Savaş” oyunundaki rolü ile Yeni Tiyatro Dergisi’nden “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu” ödülünü almıştır.

Masum Değiliz dizisinin oyuncuları kimdir İşte dizinin konusu ve oyuncu kadrosu

Haberin Devamı

USHAN ÇAKIR KİMDİR?

23 Mayıs 1984 tarihinde İzmir'in Karşıyaka ilçesinde dünyaya gelen Ushan Çakır, 2005 yılından bu yana birçok projede yer alıyor. kariyerine ilk olarak Atv ekranlarında yayımlanan "Belalı Baldız" dizisiyle başlamıştır. Bu projenin ardından 2006 yılında "Başka Semtin Çocukları" isimli sinema filminin kadrosunda yer alan Ushan Çakır, 2008 yılında Kanal D ekranlarında yayımlanan "Gece Gündüz" projesine "Damat Ferit" karakteri ile dahil olmuştur.

Bu tarihin ardından 2011 yılına Bazı Sesler ve Korku Tüneli isimli iki oyunla tiyatro sahnelerinde yer alan Çakır, 2011 yılında Çetin Tekindor'un başrolünde yer aldığı Dedemin İnsanları sinema filminde yer almıştır. Bu tarihten itibaren sırasıyla Uzun Hikaye, Leyla ile Mecnun, 20 Dakika, Kurt Seyit ve Şura, Kara Ekmek ve Muhteşem Yüzyıl Kösem projelerinde rol alan oyuncu, son olarak Kara Yazı'da yer almıştır. Başarılı oyuncu şimdilerde ise, Masum Değiliz dizisinin kadrosunda yer alıyor.

Haberin Devamı

Masum Değiliz dizisinin oyuncuları kimdir İşte dizinin konusu ve oyuncu kadrosu

SERCAN BADUR KİMDİR?

Sercan Badur, 30 Ekim 1990 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Mimar Sinan Üniversitesi Konsarvatuar tiyatro bölümü mezunudur. 2010 yılında Dot Tiyatrosunda çalışmaya başladı. yine 2010 yılında Çağan Irmak'ın "Karanlıktakiler" adlı sinema filmi ile sinema hayatına başladı.

Sercan Badur, 14 Eylül 2010 tarihinde gösterilmeye başlayan ve 18 Haziran 2013 tarihinde biten "Öyle Bir Geçer Zaman ki" adlı dizide Mete'nin liseden arkadaşı Necati karakterini canlandırdı. "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizi filminin senaryosunu senarist Coşkun Irmak yazdı. Dizi film İsmini Erkin Koray'ın şarkısından almıştır. Dizi filmde; Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Emir Berke Zincidi, Wilma Elles, Mete Horozoğlu, Farah Zeynep Abdullah, Aras Bulut İynemli, Meral Çetinkaya gibi oyuncular oynadı. 2014 yılında "Güllerin Savaşı" başrolünü Canan Ergüder, Damla Sönmez ve Barış Kılıç ile paylaştığı dizi filmde oynadı.

Haberin Devamı

Masum Değiliz dizisinin oyuncuları kimdir İşte dizinin konusu ve oyuncu kadrosu

ARAS AYDIN KİMDİR?

1989 yılında Eskişehir'de dünyaya gelen Aras Aydın, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur. İlk oyunculuk deneyimini "Öğretmen Kemal" dizide yaşayan oyuncu daha sonra Saklı Kalan, Kiraz Mevsimi, İnadına Aşk ve Altınsoylar  gibi projelerde yer aldı ve dikkatleri üzerine çekmeye devam etti. Başaralı oyuncu son olarak ATV ekranlarında yayınlanan "Masum Değiliz" dizisinin kadrosuna dahil oldu.    

Masum Değiliz dizisinin oyuncuları kimdir İşte dizinin konusu ve oyuncu kadrosu

OYA UNUSTASI KİMDİR?

Oya Unustası, 1988 yılında İstanbul'da doğdu. Genç oyuncunun fiziksel özellikleri şöyle: boyu 173 cm, kilosu 50 ve göz rengi kahverengi olarak bilinmektedir. Eğitim hayatında ise Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Flüt Bölümünden mezun olmuştur. Okuduğu bölümden de anlaşılacağı gibi müzik ile arası iyi olan oyuncu dans etmeyi de seviyor. Piyano çalmak, at binmek, masa tenisi oynamak gibi kişisel özelliklere sahiptir.  Ayrıca oyunculuk dersleri de alan güzel oyuncu Ayla Algan’dan oyunculuk ve sahne sanatları dersleri almıtır. Sahne önü oyunculuk dersleri de almıştır. Güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu 2013 MISS TURKEY GÜZELLİK YARIŞMASI FİNALİSTİ olarak herkes tarafından tanınmıştır.

Dizideki karakteri: Koruhan'ların genç ve güzel kızı. Türkiye'de okul kazanamayınca yurt dışına gönderilmiş orada da zar zor okuyarak Türkiye'ye dönmüştür. Mert'e takıntı derecesinde aşıktır. Onunla evlenecek olması, onun için en büyük mutluluk kaynağıdır. Babası tarafından fazlasıyla şımarık büyütülmüştür. Bu şımarıklığını özellikle Mert'e göstermemeye çalışsa da diğerleri için tam bir çekilmez kişiliktir. En iyi anlaşabildiğini düşündüğü kişi, kuzeni Melis'tir. Nişan gününden sonra Mert'in birden bire değişmesi ile içindeki korkular gün yüzüne çıkmaya başlar. Onun kendisinden uzaklaşmasının altında başka bir kız olduğunu düşünür. Mert'i başka bir kadına bırakmamaya kararlı da olsa, gelişen olaylar onun hikayesini de başka yönlere savurur.

Masum Değiliz dizisinin oyuncuları kimdir İşte dizinin konusu ve oyuncu kadrosu

DİZİNİN KONUSU

Lise yıllarından beri ayrılmamış üç yakın arkadaş; Mert, Emir ve Volkan. Mert'in nişanın olduğu gün, aralarında Mert'in nişanlısının kardeşi Umut'un da dahil olduğu büyük bir olaya karışırlar ve bu olay hepsinin hayatını değiştirir. O günden sonra her birinin tutması gereken bir söz, korumak zorunda oldukları bir sır vardır. Ama bu sır o kadar büyüktür ki taşıması o genç bedenlere ağır gelecektir.

BAKMADAN GEÇME!