Masterchef'te üst tura kimler çıktı? Masterchef Türkiye 9. bölümde bir ilk! İşte kazanan yarışmacılar ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Masterchefte üst tura kimler çıktı Masterchef Türkiye 9. bölümde bir ilk İşte kazanan yarışmacılar ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2020 04:02

Masterchef Türkiye'de kimler kazandı? MasterChef Türkiye'nin 25 Temmuz akşamı ekranlara gelen 9. son bölümünde, üçlü düello mücadelesi yaşandı. Danilo, Mehmet ve Somer Şef'in verdikleri menüleri en kısa sürede yapmaya çalışan yarışmacı adayları, 16 isim içine girmek için zamanla yarıştı. Üçlü düellonun ikinci turunda Mehmet Şef bir ilke imza atarak oylamaya katılmadı. İşte, Masterchef 2020'de elenen isimler ve 10. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Masterchef Türkiye'de 16 yarışmacıyı seçmek için gerçekleşen üçlü düellolar, 25 Temmuz akşamı devam etti. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin son bölümünde, üçerli gruplar halinde yarışmacılar İslim Kebabı, Tikka Masala, Poşe Yumurtası yapmak için mutfakta hünerlerini gösterdi. Yarışın sonunda üç tura çıkan isimler belli olurken, üç yarışmacının künefeyi yapamaması acil duruma neden oldu. İşte, Masterchef Türkiye son bölüm özeti. 

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE KİMLER KAZANDI?

Masterchef Türkiye'nin ekranlara gelen son bölümünde, üçlü düello için yarışmacılar mutfakta zamanla yarıştı. MasterChef'in ilk turunda Hindistan mutfağının klasiklerinden olan Tikka Masala'yı yapmak için, Zafer Gür, Sefa Oktay Kılıç ve Bedirhan Koçak karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

İlk turda Masterchef'te Bedirhan ve Zafer elenirken, Sefa adını final turuna yazdırdı.

İkinci turda ise şefler yarışmacılardan islim kebabı yapmasını istedi. Yakup Can Sıtacı, Batuhan Şendoğdu ve Arem Yüce'nin mücadele verdiği turda Mehmet Şef yemekleri beğenmeyerek oy kullanmadı. Bir jüri üyesinin oy kullanmaması, Masterchef'te bir ilke neden oldu.  İkinci turda, Arem Yüce finale çıkarken, Yakup ve Batuhan elendi.

Masterchef üçüncü turunda Aleyna, Beste ve Gülşah üçlüsü en iyi künefeyi yapmak için karşı karşıya geldi. Zorlu turda üç yarışmacı da künefeyi yapamadı. Yarışmacılar künefe tarifini yerine getiremeyince İrem Kanan ve şefler arasında acil bir toplantı yapıldı. Şefler aldıkları acil durum kararıyla, bu kez yarışmacılardan poşe yumurta yapmalarını istedi.

Yeniden mutfağa giren üç yarışmacı poşe yumurta hazırladı. Son turda Beste ve Aleyna elendi. Gülşah ise bir üst tura yükseldi.

MASTERCHEF YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Masterchef Türkiye'nin son bölümü sonrası 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Masterchef'in ekranlara gelen yeni bölüm fragmanında yarışmacıların final turunda verdikleri mücadele dikkat çekti. İşte, o görüntüler;

BAKMADAN GEÇME!