MasterChef'te kim kazandı, gün birincisi kim oldu? 5 Ağustos MasterChef Türkiye son bölüm özeti

Güncelleme Tarihi:

MasterChefte kim kazandı, gün birincisi kim oldu 5 Ağustos MasterChef Türkiye son bölüm özeti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2020 08:09

MasterChef 2020'de ilk 16 yarışmacı için seçmeler devam ediyor. Yarışmacılar arasında kıran kırana mücadeleler gerçekleşiyor. Yarışmacılar arasından Serhat ilk 16'ya giren ilk isim, Duygu ise ikinci isim olmuştu. Dün yapılan yarışmaların ardından üçüncü isim de belli oldu. Yarışmacılar ilk turda en iyi turtayı yapmaya çalışarak son dörde kalmaya çalıştılar. Son dörtlüden bir kişi ise Serhat ve Duygu'nun yanına gitmeyi başardı. Peki MasterChef'te kim kazandı? İşte yanıtı...

Haberin Devamı

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'de final turu heyecanı devam ediyor. MasterChef'in çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkan son bölümünde, yarışmacılar ilk turda orman meyveli tart yapmak için mücadele verdi. İkinci turda ise son dörde kalan yarışmacılar en iyi zeytinyağlı yemeği hazırlamaya çalıştı. Özgül, Berker, Sedat ve Seda'nın ilk dörde girdiği gecede 1 isim MasterChef asıl kadrosuna dahil oldu.

MASTERCHEF'TE KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye 2020’de 16 yarışmacı seçimi için final turu çarşamba akşamı da devam etti.

MasterChef 16. bölümde, kıyasıya rekabetin sonunda, Danilo, Mehmet ve Somer Şef'in verdikleri menüyü en başarılı şekilde yapan Özgül Coşar MasterChef gecenin birincisi oldu. 

Ormanlı meyveli tart, zeytinyağlı ve vegan menüsünü en iyi şekilde yaparak rakiplerini eleyen Özgül, yarışmacı olmaya hak kazandı.

Haberin Devamı

MASTERCHEF ÖZGÜL KİMDİR?

MasterChef kadrosuna katılan Özgül Coşar gıda mühendisi. 36 yaşında ve evli olan Özgül, 2 çocuk sahibi. Pastacılık ve ekmekçilik bölümünü bitiren yarışmacı, yarışmaya İstanbul’dan katılıyor.

Özgül Coşar, bir önceki turda Mehmet şef ile Somer şef'ten evet oyu alarak final turuna yükselmişti.

BAKMADAN GEÇME!