MasterChef'te ikinci eleme adayı kim oldu? 17 Aralık MasterChef eleme potasına giren isim ve ödülü kazanan yarışmacı

Güncelleme Tarihi:

MasterChefte ikinci eleme adayı kim oldu 17 Aralık MasterChef eleme potasına giren isim ve ödülü kazanan yarışmacı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2019 00:00

MasterChef Türkiye'de büyük finale haftalar kala, eleme heyecanı devam ediyor. İlgi gören yarışmanın salı akşamı ekranlara gelen son bölümünde yarışmacılar, önce ödül ardından da eleme oyununda mutfakta rekabet etti. Yakınları ile beraber yemek yapan 5 yarışmacıdan biri ödül oyunu aldı. Final anında ise eleme adayı açıklandı. Peki, MasterChef'te ikinci eleme adayı kim oldu? İşte, 17 Aralık MasterChef eleme potasına giren isim ve ödülü kazanan yarışmacı.

Haberin Devamı

Büyük finale haftalar kala, 5 kişi kalan MasterChef yarışmacıları, 17 Aralık Salı akşamı yayınlanan 69. bölümde bir hafta daha yarışmada kalmak için mücadele verdi. Eleme oyunundan önce 10 bin TL'lik para ödülü almak için mutfağa giren yarışmacılar, keyifli anlara sahne oldu. Peki, MasterChef'te kim kazandı? İşte, MasterChef'in son bölümünde yaşananlar.

MASTERHEF'TE ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef'in yayınlanan son bölümünde, yarışmacılar bir yakını birlikte yemek yaparak 10 bin liralık ödül için yarıştılar. Su böreği yapan yarışmacılara yakınları kendi seçtikleri yemekle eşlik etti. Batuhan annesi, Güzide ablası, Cemre anneannesi, Alican kuzeni, Ekin ise kız kardeşi ile mutfağa girdi.

Şeflerin tadımı sonrası en iyi yemeği yapan isim belli oldu. Bu hafta 10 bin TL'yi alarak ödül oyununu kazanan isim Batuhan oldu.

Haberin Devamı

ELEME ADAYI KİM OLDU?

Oynanan ödül oyunu sonrası MasterChef yarışmacıları bu kez eleme oyunu için tezgah başına geçti. En iyi yemeği yaparak elemeden kurtulan ilk isim Cemre oldu.

Şeflerin değerlendirmesi sonrası bu haftanın 2. eleme adayı Batuhan oldu.

MasterChef'in önceki bölümünde haftanın ilk eleme adayı Alican olmuştu. 

 
   

 

BAKMADAN GEÇME!