MasterChef Türkiye eleme adayı dün akşam kim oldu? 17 Ekim MasterChef son bölüm eleme adayları

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Türkiye eleme adayı dün akşam kim oldu 17 Ekim MasterChef son bölüm eleme adayları
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2020 09:48

MasterChef Türkiye eleme adayları, dün akşam gerçekleşen oyunun ardından netlik kazandı. Ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan yarışmacılar, yaptıkları yemeklerin ardından bireysel dokunulmazlık oyununda ayrıca ter döktü. Bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanan isim, bir kişinin adını daha söyleyerek potaya gönderdi. Peki, MasterChef Türkiye eleme adayları dün akşam kimler oldu? İşte, yaşanan son gelişmeler

Haberin Devamı

MasterChef Türkiye 2020'de 9. haftanın dokunulmazlık oyunu Balıkesir'de oynandı. Özel konuklar mavi ve kırmızı takımın yaptıkları yemekleri tattıktan sonra, kazanan takımı belirleyecek oylarını kullandı. Haftanın 3. ve son dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayları belli oldu. Peki, MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı? Eleme adayları kimler oldu?

MASTERCHEF TÜRKİYE ELEME ADAYI VE BİREYSEL DOKUNULMAZLIK KAZANAN İSİM KİM OLDU?

MasterChef Türkiye'de 9. haftanın 3. ve son dokunulmazlık oyunu sonrası bir de bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlığı kaybeden takımın kendi arasında yaptığı oyun sonrası kazanan isim belli oldu. İşte, MasterChef'te bu akşam yaşananlar...

17 Ekim Cumartesi gecesi yayınlanan MasterChef 79. bölümde, dokunulmazlık oyunu heyecanı sonra erdi. Özel konuklar mavi ve kırmızı takımın yaptıkları yemekleri tattıktan sonra kazanan takımı belirleyen oylarını kullandı.

Haberin Devamı

Şefler stüdyoda oyları tek tek sayarak kazanan takımın, kırmızı takım olduğunu açıkladı. Bu sonucun ardından mavi takım kendi arasında bir de bireysel dokunulmazlık oyunu için mücadele etti.

Bireysel dokunulmazlık oyununda yarışmacılardan karışık Ege otlarından yemek yapmaları istendi. Yapılan bireysel dokunulmazlık oyunu sonucu kazanan Ebru oldu.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Dokunulmazlığı kazanan Ebru eleme adayı olarak Esra'nın ismini söyledi. Öte yandan yapılan oylama sonucu diğer eleme adayı da Tanya olarak belirlendi.

İlk iki dokunulmazlık oyunu sonrası Uğur, Emir, Didem ve Özgül eleme adayı seçilmişti.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Potaya giren yarışmacılar, en iyi yemeği yapmak için mücadele etti. 

BAKMADAN GEÇME!