MasterChef'te dikkatleri üzerine çekmişti: Survivor'a hazırlanan Yasin Obuz kimdir?

Güncelleme Tarihi:

MasterChefte dikkatleri üzerine çekmişti: Survivora hazırlanan Yasin Obuz kimdir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2020 21:09

Survivor 2020 için yarışmacı kadrosu şekillenmeye başladı. 16 Şubat tarihinde ekran macerasına başlayacak olan Survivor'a son olarak MasterChef'te dikkatleri üzerine çeken Yasin Obuz'un katılacağı açıklandı. MasterChef finaline kısa süre kala elenerek hayranlarını şoke eden Yasin Obuz, bu kez Survivor'da ter dökecek. Peki, Survivor'a hazırlanan Yasin Obuz kimdir ve kaç yaşındadır? İşte, Yasin Obuz'un merak edilen hayatı.

Haberin Devamı

Ünlüler gönüllüler formatıyla yeni sezonda ekranlara gelecek olan Survivor'da geri sayım devam ederken, Yasin Obuz'un Survivor'un kadrosuna dahil olması kesinleşti. MasterChef'te yarışmacılar ve jüri üyeleri ile girdiği polemiklerle adından söz ettiren Yasin Obuz, zorlu parkurlarda Survivor şampiyonluğu için performans sergileyecek. Eğlenceli yapısıyla dikkat çeken Yasin Obuz bir dönem Yemekteyiz'de de yarışmıştı. İşte, Yasin Obuz'un biyografisi.

YASİN OBUZ KİMDİR?

Aslen Diyarbakırlı olan Yasin Obuz 32 yaşında ve yarışmaya da İstanbul'dan katılıyor. Hacettepe Üniversitesi Spor Bölümü mezunu olduğu belirtilen Yasin Obuz ticaretle uğraşıyor. Eğlenceli yapısıyla dikkat çeken Yasin Obuz bir dönem Yemekteyiz'de de yarışmıştı.

Yasin Obuz, MasterChef'in finaline haftalar kala Batuhan Bayır'la elemeye kalarak yarışmaya veda etmişti.

BAKMADAN GEÇME!