MasterChef'te dün kim elendi? İşte 23 Ağustos'ta MasterChef'e veda eden isim

Güncelleme Tarihi:

MasterChefte dün kim elendi İşte 23 Ağustosta MasterChefe veda eden isim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2020 07:42

MasterChef'te kimin elendiği araştırılan konular arasında yer alıyor. MasterChef'te dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Daha önce oynanan dokunulmazlık oyunlarını kaybeden takımların çıkardığı adaylar arasında kıran kırana bir mücadele gerçekleşti. Eleme potasında Ayyüce, Duygu, Sedat, Esra, Celal ve Eray bulunuyordu. Peki, MasterChef Türkiye'de bu hafta kim elendi?

Haberin Devamı

MasterChef Türkiye 2020'nin, 23 Ağustos Pazar akşamı ekranlara gelen bölümünde ilk eleme heyecanı yaşandı. Oynanan eleme oyununa Sedat, Esra ve Celal katıldı. Celal rakiplerinden daha iyi bir tabak çıkararak birinci oldu. Eleme potasına giren Esra ve Sedat ikilisinden biri yarışmaya veda etti. İşte, yarışmaya veda eden o isim...

Celal, Esra ve Sedat'ın yarıştığı eleme oyununda yarışmacılar ciğer sarma yaptı. Şeflerin yaptığı tadım sonrası, Celal rakiplerinden iyi bir tabak çıkararak birinci oldu. Elenen isim ise Sedat olarak açıklandı.

Bu sonuçla birlikte MasterChef Türkiye'nin 16 kişilik ana kadrosuna veda eden ilk isim Sedat oldu. 

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLMUŞTU?

Hafta başından beri yapılan dokunulmazlık oyunlarında MasterChef'te 4 eleme adayı belli olmuştu.

Haberin Devamı

Kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Duygu eleme adayı olarak Celal’i seçti. Diğer eleme adayı ise Sedat oldu.

İkinci dokunulmazlık oyununda ise mavi takımda bireysel dokunulmazlığı Özgül kazandı. Özgül eleme adayı olarak Eray’ı seçti. Diğer eleme adayı da Esra oldu.

 

BAKMADAN GEÇME!