MasterChef'te kim elendi? İşte 27 Eylül'de MasterChef'e veda eden o yarışmacı!

Güncelleme Tarihi:

MasterChefte kim elendi İşte 27 Eylülde MasterChefe veda eden o yarışmacı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2020 14:34

MasterChef'te dün akşam kimin elendiği merak konusu. Yarışmada elenecek ismin belirleneceği eleme turunun ilk etabında 6 yarışmacının yarıştığı oyun sonrası, final oynamak zorunda kalan 3 isim belirlendi. Final turunda Barbaros, Esra ve Celal arasında kıran kırana bir mücadele gerçekleşti. Peki, MasterChef'te bu hafta kim elendi?

Haberin Devamı

MasterChef Türkiye'de bir eleme bölümü daha geride kaldı. 27 Eylül Pazar akşamı ekranlara gelen bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Son elemeye Esra, Barbaros ve Celal kaldı. Esra, bu oyunda en başarılı tabağı çıkarak MasterChef macerasına bir hafta daha devam etme hakkını kazandı. Son iki isim ise Celal ve Barbaros oldu. Gecenin sonunda yarışmadan elenerek hayallerine veda eden isim Celal oldu. İşte dün akşam yaşananlar...

MasterChef Türkiye'nin 6. haftasında elenecek ismi belirleyecek eleme turunun ilk etabında yarışmacılar ana ürünü bıldırcın olan yemekler yaptı. Şefler eleme turunun finalini oynamak zorunda kalmayacak 3 ismi belirlemek için tadım yaptı. Tadım sonrası eleme oyununda final oynamak zorunda kalan 3 yarışmacı belli oldu.

MasterChef eleme gecesinde sonraki turda Esra, Barbaros ve Celal bir kez daha mutfağa girdi. Kıyasıya yarışarak elenmekten kurtulmak isteyen yarışmacılar, Mehmet Şef'in anlatımıyla Mastik Sponge yaptı ve Danilo, Mehmet ve Somer Şeflerin beğenisine sundu.

Haberin Devamı

ELENEN İSİM BELLİ OLDU

Esra, bu oyunda en başarılı tabağı çıkarak MasterChef macerasına bir hafta daha devam etme hakkını kazandı. Son iki isim ise Celal ve Barbaros oldu.

Şeflerin tadımı sonrası aldıkları ortak karar sonucu elenen yarışmacı Celal oldu.

BAKMADAN GEÇME!