MasterChef'te dün akşam kim elendi? 8 Kasım MasterChef yarışmaya veda eden o isim!

Güncelleme Tarihi:

MasterChefte dün akşam kim elendi 8 Kasım MasterChef yarışmaya veda eden o isim
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2020 07:22

MasterChef 8 Kasım eleme gecesinde heyecan ve duygu dolu anlar bir arada yaşandı. Furkan, Barbaros ve Uğur'un yarıştığı dokunulmazlık oyununda yapılması istenen yemek 'Kaz ciğer terrine' oldu. Bu yemeği en iyi yapan iki kişi MasterChef hayallerine devam ederken, bir kişi ise elenerek yarışmaya noktayı koymuş oldu. Peki, MasterChef'te 8 Kasım akşamı kim elendi? İşte, Uğur, Barbaros ve Furkan üçlüsü arasından en iyi yemeği yapan isim ve elenen yarışmacı hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

MasterChef'te dün akşam akşam eleme heyecanı yaşandı. Hafta içi ve bu gece oynanan dokunulmazlık oyunlarının ardından eleme potasına giren isimler belli olmuştu. MasterChef 2020'de eleme gecesinde yarışmacılardan Mehmet Şef'in imza tabağından 'kaz ciğeri terrine' yapmaları istendi. Peki MasterChef'te bu hafta kim elendi?

MasterChef Türkiye'nin 8 Kasım akşamı ekranlara gelen bölümünde haftanın elenen ismi belli oldu. 

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Bu akşamki dokunulmazlık oyununu Mavi Takım kazandı. Bu sonuçla Kırmızı takım bireysel kendi arasında dokunulmazlık oyununa çıktı. Kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığı alan Serhat oldu.

Bu hafta yapılan iki dokunulmazlık oyunu sonrası Furkan Ve Barbaros eleme adayı olarak belirlenişti. Bugünkü dokunulmazlık ve bireysel dokunulmazlık oyunu sonrası 3. eleme adayı ise Uğur oldu.

Haberin Devamı

BU HAFTA KİM ELENDİ?

MasterChef Türkiye'de 12. haftanın heyecanı yaşanırken Furkan, Barbaros ve Uğur eleme finali oynamak zorunda kaldı.

Oyun sonrası elenen isim Furkan oldu.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Yeni bölümde çiğköfte yapacak olan yarışmacılar, eğlenceli dakikalara sahne oldu. 

BAKMADAN GEÇME!