MasterChef'te kim kazandı, ana kadroya kim girdi? MasterChef 2022'de ana kadroya giren isim ve son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

MasterChefte kim kazandı, ana kadroya kim girdi MasterChef 2022de ana kadroya giren isim ve son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2022 07:07

MasterChef'te ana kadroya giren isim dün akşam yayınlanan bölümün ardından netlik kazandı. TV 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'in yeni sezonunda yarışmacılar öncelikle ilk 8'e girebilmek için mücadele ettiler. İlk grupta yer alan 16 yarışmacı adayı, Danilo, Somer ve Mehmet Şef'in istedikleri yemekleri ana kadroya seçilebilmek için en kısa sürede hazırlamaya çalıştı. 3. turda gecenin yemekleri ise kabak çiçeği dolması ve kiraz ile yaratıcı tabak oldu. Peki, MasterChef'te kim kazandı, ana kadroya kim girdi?

Haberin Devamı

MasterChef Türkiye 2022'de ana kadroyu seçmek için final turu heyecanı 1 Ağustos Pazartesi akşamı başladı. TV8 ekranlarında sevenlerinin karşısına çıkan MasterChef'te daha önceki iki eleme turundan başarıyla geçen 16 yarışmacı adayı, şeflerin karşısında bir kez daha hünerlerini gösterdi. Zorlu turun ilk etabında kabak çiçeği dolmasını kazanan yarışmacılar Çağatay, Mustafa, Metin, Mesut, Şeyma, Onur, Atike ve Gamze olarak belirlendi. Son etapta ise Çağatay ile finale kalan Metin ana kadroya giren ilk isim oldu.

MASTERCHEF'TE KADROYA GİREN İLK İSİM KİM?

MasterChef Türkiye'nin final turu ilk etabında 16 kişilik yarışmacı kadrosu kabak çiçeği dolması yapmak için mücadele verdi. Şeflerin verdikleri süre sonunda turu geçen isimler Çağatay, Mustafa, Metin, Mesut, Şeyma, Onur, Atike ve Gamze oldu.

Haberin Devamı

Başarılı olan 8 yarışmacıdan ikinci etapta şefler bu kez kirazla yaratıcı bir yemek hazırlamalarını istedi. Yarışmacılara bu turda da şefler tabakları hazırlamalarını için 40 dakika süre verdi.

MasterChefte kim kazandı, ana kadroya kim girdi MasterChef 2022de ana kadroya giren isim ve son bölümde yaşananlar

Süre sonunda yemeklerin tadına bakaran uzun bir değerlendirme yapan şefler 4'üncü olan isim olarak Mustafa'yı seçti.

Gecenin 3'üncüsü Atike olurken, Çağatay'da 2'nci seçildi. Rakiplerinden daha başarılı yemek yapan Metin ise MasterChef Türkiye 2022 ana kadrosuna seçilen ilk yarışmacı oldu.

ELEME TURU NASIL OLACAK?

Final turu öncesi yarışmacı adaylarına açıklama yapan Somer Şef 16 kişilik yarışmacı adayları arasından her gün bir ismin ana kadroya seçileceğini söyledi. 3. turun 6 gün devam edeceğini belirten Somer Şef kazananların balkona çıkıp kadroya garantileyeceğini ifade etti. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!