Masterchef Türkiye’nin son bölümünde kim elendi? İşte elenen isim

Güncelleme Tarihi:

Masterchef Türkiye’nin son bölümünde kim elendi İşte elenen isim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2018 09:28

Masterchef Türkiye’nin dün akşam yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. 4 eleme adayı, MasterChef Türkiye'ye devam edebilmek için eleme yarışında şeflerin belirlediği yemeği hazırladı. Peki, Masterchef Türkiye’nin son bölümünde elenen isim kim oldu?

Haberin Devamı

Masterchef Türkiye’nin son bölümünde şefler dokunulmazlık yarışında bir değişikliğe giderek, yarışmacıların yemek yapmasını değil tadım yapmasını istedi. Dokunulmazlığı kazanan Meltem, bir hafta daha yarışmada kalmayı garantiledi. MasterChef Türkiye'de eleme yarışına çıkan dört isimden biri yarışmaya ve hayallerine veda etti.

22 Ekim'de yayınlanan bölümde eleme adayları olarak Doruk ve Hakan belirlenmişti. Haftanın ikinci gününde eleme potasına kalan isimler ise Kırmızı takımdan çıktı. Jürinin tabaklarını en az beğendiği Murat ve Tuğçe eleme potasına adını yazdırdı. MasterChef Türkiye'ye veda eden ismi jüri oylaması belirledi. Şefin tabağına en yakın yemeği yaparak eleme potasından kurtulan ilk isim Tuğçe, ikinci isim ise Murat oldu. Son ikiye ise Doruk ve Hakan kaldı. Türkiye’nin MasterChef’i olma fırsatını kaçıran isim Doruk oldu.

BAKMADAN GEÇME!