MasterChef'te dün akşam neler oldu? MasterChef'te eleme potasına kim gitti?

Güncelleme Tarihi:

MasterChefte dün akşam neler oldu MasterChefte eleme potasına kim gitti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2019 08:57

MasterChef Türkiye'nin dün akşam ekranlara gelen 59. bölümünde yarışmacılar önce dokunulmazlık oyunu oynadı, sonra oynanan bireysel dokunulmazlık oyununun ardından da MasterChef eleme potasındaki ilk isim belirlendi. İşte, MasterChef'te haftanın ilk eleme adayı...

Haberin Devamı

MasterChef'te dün akşam eleme adayını belirlemek için çekişmeli bir mücadele vardı. Engelliler Günü dolayısıyla Engelsiz Yaşam Derneği ile gerçekleştirilen programda, engelli kızın söylediği Eder Lezi şarkısı günün en çok konuşulanları arasında yer aldı. Günün sonunda ise eleme potası heyecanı yaşandı. Bir isim, yemeğini yetiştirememesi ve eksik sunması dolayısıyla eleme potasında yer aldı. İşte, MasterChef'te dün akşam yaşananlar...

GÜNÜN EN BAŞARILI TABAĞI

Dokunulmazlık oyunu sonrasında oylamada eşitlik çıkınca şeflerin kararı ile her iki takım da eleme oyunu oynamak zorunda kaldı. Yedi yarışmacı, Danilo Şef'in tarif ettiği Kış Tüneli (Cannelloni) adlı yemeği yapmaya çalıştı.

Belirlenen sürenin sonunda şefler; sırasıyla yarışmacıların yaptığı yemeği tattılar ve en başarılı tabak olarak Batuhan'ın yaptığını seçtiler.

Haberin Devamı

İLK ELEME ADAYI O İSİM

MasterChef'in 3 Aralık 2019 bölümünde oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Sistem değişikliği sonrasında ilk dokunulmazlık oyunu dün akşam oynandı.

Oyunda kullanılan oylamada her iki takıma eşit oy çıkması sonrasında 7 yarışmacı da eleme oyunu oynamak zorunda kaldı. Yemekleri tadan şefler, günün en kötü yemeğini yapan yarışmacıyı seçtiler. Böylece MasterChef'te haftanın ilk eleme adayı Yasin olarak belirlendi.

 

BAKMADAN GEÇME!