Masterchef Türkiye şampiyonu kim oldu? Masterchef'te kim kazandı?

Güncelleme Tarihi:

Masterchef Türkiye şampiyonu kim oldu Masterchefte kim kazandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2018 09:17

Masterchef Türkiye'de 2018 yılının kazananı belli oldu. Kerem ile Uğur'un final etabında tüm hünerlerini sergilediği MasterChef'te, jüri üyelerinin oylamasıyla birlikte birinci olan isim açıklandı. Peki, Masterchef'te kim elendi ve kim şampiyon olarak birinciliğini ilan etti? İşte, heyecan dolu geceden geriye kalanlar ve yarışmayı birinci bitirerek hayallerine ulaşan isim hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Masterchef Türkiye, dün akşam yayınlanan final bölümü ile birincisini ilan etti. Uğur ve Kerem'in kaldığı final etabında son performansları oylayan jüri üyeleri, verdikleri puanlar ile Masterchef kazananını belirledi. Canlı yayınla gerçekleşen geceye, yarışmacıların aileleri de katılım gösterdi. Peki, Masterchef Türkiye'de kazanan isim kim oldu? İşte, büyük bir eforun sergilendiği yarışmanın final etabından bazı detaylar

AİLELER DE KATILDI

Yarışmanın birincisinin belirlendiği gecede, yarışmacıların aileleri de hazır bulundu. Evlatlarının duygusal anlarına tanık olan aileler, Masterchef finalinde desteklerini esirgemedi.

MASTERCHEF TÜRKİYE'Yİ KİM KAZANDI?

Şeflerin oylamasıyla an be an puanlanan final etabında, Uğur ve Kerem belirli bir noktaya kadar eşit puanlarla hareket etti. Son olarak ise Kerem ve Uğur canlı yayında imza yemeklerini yaptı. O ana kadar yarışma boyunca öğrendiklerinin bir ifadesi olacak olan son yemek, sunumuyla ve tadıyla en iyi puanı almak için yarıştı. 

Haberin Devamı

Kerem'in 47, Uğur'un 44 puana sahip olduğu an itibariyle imza yemekleriyle değerlendirilmeye başlanan yarışmacılar, son puanlarını aldılar.

Buna göre, imza yemeğiyle birlikte Kerem 68, Uğur ise 69 puan alarak yarışmayı tamamladı.

Böylece Uğur Kardaş, Masterchef 2018'de 100 bin liralık büyük ödülü kazanan isim olarak şampiyonluk unvanını elde etti.

Masterchef Türkiye şampiyonu kim oldu Masterchefte kim kazandı

MASTERCHEF UĞUR KİMDİR?

derede boğulmaya hiç niyetim yok. Ben daha çok inanıyorum bu işe ve Masterchef ben olacağım' sözleriyle final akşamı ne kadar iddialı olduğunu gözler önüne seren Masterchef Uğur, 1996 yılında Çanakkale'de dünyaya geldi. 

Temel eğitimini Çanakkale'de tamamlamasının ardından Akdeniz Üniversitesi'nde üniversite eğitimini gerçekleştiren Uğur Kardaş, bir dönem memleketi Çanakkale'de 'Uğur Chef'in Mutfağı' adı altında mekan girişiminde bulunmuştur. Ancak daha sonra kariyerini farklı restoranlarda ilerletmek istediği için Türkiye'nin en ünlü steak restoranlarından birinde Executive Chef görevinde bulunmuştur. 

Haberin Devamı

Türk ve yabancı ülkelerin mutfağına ilgi duyan Masterchef Uğur, aynı zamanda motosiklet tutkusuna sahiptir.

ÖZEL PUANLAMA YAPILDI

MasterChef Türkiye'de Uğur ve Kerem arasında finale özel puanlama sistemi gerçekleşti. Türkiye'nin ünlü şeflerinin çalıştığı yerlere giden ve o mutfakta yemek pişiren yarışmacılar, 3 farklı şeften 10 üzerinden puan aldı. Oldukça teknik yemekler pişiren yarışmacılardan ilk etabı puanlama sistemine göre Kerem kazandı. 

Masterchef Türkiye şampiyonu kim oldu Masterchefte kim kazandı

BÜYÜK ÖDÜL 100 BİN TL!

MasterChef Türkiye'de bu akşam büyük bir sınav veren yarışmacılardan Uğur ve Kerem final etabında karşı karşıya geldi. Şefler tarafından verilen puanlamanın ardından MasterChef şampiyonu Uğur oldu ve büyük ödül olan 100 bin TL'yi kazandı.

Haberin Devamı

FİNALİSTLERE BÜYÜK ÖDÜL

Yarışmanın finalistleri olan Kerem ve Uğur arasında bu akşam aslında bir kaybeden olmadı. Şefler tarafından verilen büyük sürpriz belli oldu ve yarışmacılara büyük bir iş fırsatı sunuldu. Yarışmayı kazanan isim Dubai'de harika bir restoranda çalışma fırsatı yakaladı. Yarışmanın ikincisi olan isim Kerem ise Somer Şef'in Avusturalya Sidney'de sahibi olduğu restoranda çalışacak.

BAKMADAN GEÇME!