Masterchef Türkiye 2020 yeni sezon ne zaman başlayacak?

Güncelleme Tarihi:

Masterchef Türkiye 2020 yeni sezon ne zaman başlayacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2020 17:12

TV 8 ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkacak olan Masterchef Türkiye 2020 için yeni sezon yaklaşıyor. Geçtiğimiz sezon heyecan dolu finali ile bir kişiyi hayallerine kavuşturan Masterchef Türkiye, 2020-2021 sezonu için çekimlere başladı. Yeni sezona başlamadan önce ön eleme gerçekleştirecek olan jüri üyeleri, stüdyoda yarışacak ekibi belirleyecek. Peki, Masterchef Türkiye 2020 yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte, o konu hakkında merak edilen bazı bilgiler

Haberin Devamı

Masterchef Türkiye 2020 yeni sezon çekimleri, tüm hızıyla devam ediyor. Herhangi bir sürpriz olmadığı taktirde Mehmet, Danilo ve Somer Şef'in sunumu ve jüriliğiyle gerçekleşecek olan programda, birbirinden güzel tarifler tabaklarda sunulacak. Peki, Masterchef Türkiye 2020 yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler

MASTERCHEF TÜRKİYE 2020 YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Geçtiğimiz yıl Cemre Uyanık'ın şampiyon olduğu Masterchef Türkiye'nin bu yılki şampiyonu da uzun bir maratonun ardından belirlenecek. Yarışmanın ilk bölümünün temmuz ayının sonu ve ağustos ayının ilk haftası itibariyle izleyicilerle buluşması bekleniyor.

MASTERCHEF SON ŞAMPİYONU CEMRE UYANIK KİMDİR?

MasterChef Cemre Uyanık, 1992 yılında dünyaya geldi. Aslen Şanlıurfalı olan Cemre Uyanık, üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde Konaklama Yönetimi bölümünde aldı. 

Haberin Devamı

2015 yılında üniversite eğitimini tamamlayan MasterChef Cemre, 2017 yılında 5 ay boyunca ABD'de bir restoranda görev aldı. 

Daha sonra yine ABD'de bir Fransız restoranda stajına devam eden Cemre, 2018 yılında New York'ta farklı bir restoranda parti şefi olarak girmiş ve 11 ay boyunca çalıştı.

Cemre Uyanık'ın bu alandaki yeteneği ise öğrencilik yıllarında kendisini gösterdi. Okuduğu bölümde sınıf arkadaşlarıyla birlikte kafa kafaya veren Cemre, acı biberli muz ve alışılagelmişin dışına çıkarak tatlı ve tuzluyu bir araya getirip keçi peynirli muhallebi yaptı.

Masterchef Türkiye 2020 yeni sezon ne zaman başlayacak

Cemre'nin sınıf arkadaşı Selen Pekoğuz, Cemre'nin de içinde bulunduğu arkadaş grubu için şu ifadeleri kullandı; "Arkadaşlarımızla birbirimizi bulmamız aslında en büyük şansımızdı. Çünkü her üniversitede aşçı bulamıyorsunuz ya da olsa da bazıları katılmak istemiyor. Biz birbirimizi bulduk, hiç de ayrılmadık. Hep aynı kadroyla yarışmalara katılıyoruz ve devam ediyoruz. Umarım devam da ederiz."

Haberin Devamı


Masterchef Türkiye 2020 yeni sezon ne zaman başlayacak

BAKMADAN GEÇME!