MasterChef Tanya kimdir, nereli? MasterChef 2020 Tanya Kilitkayalı ile ilgili bilgiler

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Tanya kimdir, nereli MasterChef 2020 Tanya Kilitkayalı ile ilgili bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2020 10:27

Tanya Kilitkayalı, MasterChef 2020'nin ilk kaptanı oldu. Yeni sezon yarışmacıları arasında olan Tanya Kilitkayalı oynanan yarışta birinci oldu ve mavi takımın kaptanı olmaya hak kazandı. 26 yaşında olan Kilitkayalı Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü mezunu. Peki MasterChef Tanya kimdir, nereli?

Haberin Devamı

MasterChef 2020 yarışmacıları arasında yer alan Tanya Kilitkayalı, kaptanlık için oynanan yarışı kazandı ve yeni sezonun ilk kaptanı oldu. Takımına ilk olarak Emir'i seçen yarışmacı severek çalışacağını düşündüğü isimleri kadrosuna dahil etti. Öğretim görevlisi olan Kilitkayalı başarılı performansı ile dikkat çeken isimler arasında bulunuyor. Peki MasterChef Tanya kimdir, nereli? İşte merak edilen soruların yanıtları...

MASTERCHEF TANYA KİMDİR?

26 yaşında olan Tanya Kilitkayalı, öğretim görevlisi. Yarışmaya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden katılıyor. Yaptığı yemekle üçlü elemelere kalan Kilitkayalı Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü mezunu. Tanya Kilitkayalı, çocukluğundan beri annesiyle beraber Kilitkaya Köyü’nde bir aile işletmesinde yöresel tatları hazırlıyor.

BAKMADAN GEÇME!