MasterChef ödülü kim kazandı, birinci kim oldu? MasterChef 21 Ağustos kızlar-erkekler oyununu kazanan takım belli oldu

Güncelleme Tarihi:

MasterChef ödülü kim kazandı, birinci kim oldu MasterChef 21 Ağustos kızlar-erkekler oyununu kazanan takım belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2020 07:57

MasterChef'te kim birinci oldu? sorusu son bölümün ardından yanıtını buldu. MasterChef Türkiye'nin 21 Ağustos'ta ekranlara gelen 32. bölümünde, ödül oyunu oynandı. Kızlar ve erkeklerin ayrı ayrı mücadele verdiği gecede, şefler vejetaryen menüsünü en iyi yapan takımı belirledi. 5 çeşit yemekte eşitlik sağlanınca, tatlıyı daha iyi yapan takım gecenin kazananı oldu. Kazanan takım ise 10 bin TL değerindeki hediye çekini almaya hak kazandı. İşte, 21 Ağustos MasterChef'te kazanan takım ve kızlar erkekler takım oyununda yaşananlar ve yeni bölüm fragmanında dikkat çeken görüntüler

Haberin Devamı

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye, 21 Ağustos Cuma akşamı ödül oyunu heyecanı ile sevenlerinin karşısına çıktı. Kızlar ve erkekler takımının kurulduğu son bölümde, 5 çeşit yemek için yarışmacılara 40 dakika süre verildi. Mutfakta nefes kesen anların yaşandığı yarışmada Duygu ile Ayyüce'ye karşı Berk, Emir ve Eray diğer takıma geçti. Şefler eşitliğin sağlanması için oylama yaptı ve erkekler takımında 2 isim oyundan çıkarıldı. 10 bin TL değerindeki hediye çekinin verildiği oyunda zorlu mücadeleyi erkekler takımı kazandı. İşte, MasterChef 32. son bölüm özeti.

MASTERCHEF'TE KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'nin ekranlara gelen son bölümünde Danilo, Somer ve Mehmet Şef yarışmacılardan vejetaryen menü yapmasını istedi. Soğuk başlangıç, çorba, salata, ana yemek ve tatlı için tam 40 dakika yarışmacılar mutfakta ter döktü.

Haberin Devamı

Berk, Emir ve Eray erkek takımında yer alırken, Duygu ve Ayyüce diğer takıma geçti. İki tarafın sayısını eşitlemek için erkek yarışmacılar arasında oylama yapıldı ve Serhat ile Sedat isimleri daha çok yazıldığı için oyundan çıktı.

Tadım bölümünde ise şefler yarışmacıların yaptıkları yemeklerin tadına baktı. Şeflerin yaptığı oylamada soğuk başlangıçta kızlar, çorbada erkekler, salatada erkekler, ana yemekte ise kızlar başarılı oldu.

Şefler tatlıyı da değerlendirdikten sonra gecenin kazananı belli oldu. Tatlıyı ise en iyi yapan takım erkekler oldu. 

Böylece MasterChef ödül oyununda 10 bin TL değerindeki hediye çekini erkekler kazandı. 

MASTERCHEF YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

MasterChef'in son bölümünün ardından 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde doktorlara yemek sunumu yapacak olan yarışmacılar, en iyi yemeği sunabilmek için ter dökecek. İşte, MasterChef'in yeni bölüm fragmanından görüntüler;

 

BAKMADAN GEÇME!