MasterChef ne zaman, hangi tarihte başlıyor? Acun Ilıcalı MasterChef 2022 yeni sezon tarihini açıkladı

Güncelleme Tarihi:

MasterChef ne zaman, hangi tarihte başlıyor Acun Ilıcalı MasterChef 2022 yeni sezon tarihini açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2022 03:08

MasterChef Türkiye yeni sezon için geri sayım başladı. TV8 ekranlarında yayınlanan ve izleyenlerden tam not alan yemek yarışması MasterChef 2022 sezonuyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun şef koltuğunda oturduğu MasterChef 2022'de birbirinden yetenekli yarışmacılar şampiyonluk için mücadele verecek. Fenomen yarışma için izleyenler sabırsızlanırken, Acun Ilıcalı yeni sezonda MasterChef 2022'nin başlayacağı tarihi duyurdu. Peki, MasterChef ne zaman, hangi tarihte başlıyor? İşte, MasterChef 2022 yeni sezonun başlayacağı tarih.

Haberin Devamı

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin yeni sezonu için heyecan başladı. Sevilen Yemek yarışma programı MasterChef Türkiye'nin yeni sezonda ne zaman ekranlara geleceği, ekran başındakiler tarafından merak edilirken, Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi. Survivor'ın yayınlandığı Dominik'ten müjdeyi veren Acun Ilıcalı temmuz ayında MasterChef Türkiye'nin başlayacağını söyledi. MasterChef 2022 fragmanları ile kesin yayın tarihinin belli olması bekleniyor.

MASTERCHEF 2022 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

TV8'in heyecan dolu yemek yarışması MasterChef yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkan yarışmacıların şampiyonluk için mücadele verdiği yarışmada yeni sezon tarihi belli oldu. Dominik'te Survivor konseyinde açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı 2022 MasterChef'in MasterChef'in temmuz ayında yayında olacağını duyurdu.

Haberin Devamı

YENİ SEZON BAŞVURULARI BAŞLADI?

MasterChef Türkiye'nin 2022 sezonu başvuruları başladı.

Yarışmacı olmak isteyen adaylar, TV8'in internet sitesinde yer alan başvuru formunu doldurmak zorunda.

Öte yandan çektikleri videoyu başvuru ekranına yüklemeleri gerekiyor.

MASTERCHEF ŞAMPİYONLARI

2018-Uğur Kardaş

2019-Cemre Uyanık

2020-Serhat Doğramacı

2021-Eren Kaşıkçı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!