MasterChef Kayhan nereli, kimdir? MasterChef Kayhan Özekin'in hayatı

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Kayhan nereli, kimdir MasterChef Kayhan Özekinin hayatı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2020 13:31

MasterChef Kayhan ile ilgili araştırmalar hızlandı. Kayhan Özekin kimdir, nereli soruları merak ediliyor. Heyecanın giderek arttığı yarışmada ilk 16 için seçmeler yapılıyor. İkinci gruptan seçilen ilk isim Barbaros, ikinci isim ise Tanya, üçüncü isim ise Berk oldu. Bu yarıştaki açıklamaları ile dikkatleri üzerinde çeken Kayhan Özekin 33 yaşında ve Trabzonlu.

Haberin Devamı

MasterChef Kayhan, yarışmanın dikkat çeken isimleri arasında yerini aldı. İlk 16 için seçmelerin devam ettiği yarışmada seçilen 10 isim belli oldu. 6 yarışmacıdan biri olmak isteyen Kayhan Özekin daha önce Yemekteyiz ve Ben Bilmem Eşim Bilir’e de katılmıştı. Peki MasterChef Kayhan kimdir, nereli?

MASTERCHEF KAYHAN ÖZEKİN KİMDİR?

33 yaşında olan Kayhan Özekin Trabzonlu. MasterChef 2020 yarışmacıları arasında yer alan Kayhan Özekin ilk turda iki evet oyu alarak bir üst tura çıktı ve üçlü elemelerde de başarılı olarak final turuna kaldı.

MasterChef Kayhan nereli, kimdir MasterChef Kayhan Özekinin hayatı

MasterChef Kayhan Turizm ve Otelcilik Lisesi mezunu ve garsonluk yapıyor. 2017 yılında Yemekteyiz’de de yarışan Kayhan Özekin sunuma çok önem verdiğini vurgulamış, söylemleri ile dikkat çekmişti. Yarışmacı Ben Bilmem Eşim Bilir yarılmasına da katılmıştı.

Özekin evli ve bir çocuğu var.

BAKMADAN GEÇME!