MasterChef Kayhan kaç yaşında, kimdir? MasterChef yarışmacısı Kayhan Özekin Yemekteyiz’e de katılmış!

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Kayhan kaç yaşında, kimdir MasterChef yarışmacısı Kayhan Özekin Yemekteyiz’e de katılmış
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2020 13:41

MasterChef Kayhan kimdir, kaç yaşında soruları ile ilgili araştırmalar hızlandı. Yapılan yarışmaların ardından ilk 16’ya giren 8 isim belli oldu. MasterChef 2020’de ikinci grup arasından 8 kişi daha seçilecek. Bu yarışmacılar arasında yer alan Kayhan Özekin tavırları ile dikkat çekiyor. 33 yaşında olan Özekin daha önce Yemekteyiz yarışmasına da katılmış.

Haberin Devamı

MasterChef Kayhan Özekin merak edilen isimler arasında bulunuyor. MasterChef 2020’de ilk 16 için seçmeler devam ediyor. İlk 8 isim yapılan yarışların ardından belli oldu. İkinci grup içerisinde yer alan yarışmacılar arasında 8 kişi daha belirlenecek. Peki MasterChef Kayhan kimdir, kaç yaşında? İşte 33 yaşındaki Kayhan Özekin ile ilgili bilgiler...

MASTERCHEF KAYHAN ÖZEKİN KİMDİR?

MasterChef 2020 yarışmacıları arasında yer alan Kayhan Özekin ilk turda iki evet oyu alarak bir üst tura çıktı. 33 yaşında olan Özekin evli ve bir kız çocuğu babası.

MasterChef Kayhan Turizm ve Otelcilik Lisesi mezunu. 2017 yılında Yemekteyiz’de de yarışan Kayhan Özekin sunuma çok önem verdiğini vurgulamış, söylemleri ile dikkat çekmişti.

MasterChef Kayhan kaç yaşında, kimdir MasterChef yarışmacısı Kayhan Özekin Yemekteyiz’e de katılmış

Haberin Devamı

Özekin ayrıca Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasında da yer almış.

BAKMADAN GEÇME!