MasterChef finali ne zaman? MasterChef Türkiye 2020 final tarihi kesinleşti! Şampiyon belli oluyor

Güncelleme Tarihi:

MasterChef finali ne zaman MasterChef Türkiye 2020 final tarihi kesinleşti Şampiyon belli oluyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2020 04:07

MasterChef final tarihi için beklenen açıklama geldi. Şampiyonluk yarışında son etaba girilirken MasterChef Türkiye 2020'de Emir'in elenmesinin ardından büyük final tarihi kesinleşti. Serhat ve Barbaros'un finalist olduğu yarışmada, cumartesi günü yaratıcılık üzerine üç oyun oynanacak. Ardından ise iki yarışmacının topladığı puanlar şefler tarafından değerlendirilecek. MasterChef finalinde ise Serhat ve Barbaros kendi imzasını taşıyan yemekleri canlı yayında hazırlayacak. İşte, MasterChef 2020 final tarihi.

Haberin Devamı

MasterChef finalinin ne zaman olacağı, 2 finalistin kesinleşmesinin ardından belli oldu. Temmuz ayında macerasına başlayan ve 16 kişilik ana yarışmacı kadrosu ile yola çıkan MasterChef'te büyük final için sayılı günler kaldı. Serhat, Emir ve Barbaros'un mücadele verdiği yarışmada, 29 Aralık'ta Emir'in elenmesiyle final tarihi belli oldu. MasterChef büyük finali 3 Ocak Pazar akşamı gerçekleşecek.

MASTERCHEF 2020 FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU

MasterChef 2020'de 2 Ocak Cumartesi akşamı büyük final ilk gününde yarışmacılar yaratıcılık üzerine üç oyun oynayacak. Bu yemeklerden birinde yalnızca dört temel malzeme kullanılacak. İkinci oyunda ise yarışmacılar, MasterChef'e geldikleri yemeklerin aynısını yapacak.

MasterChef Türkiye'nin pazar akşamı yayınlanacak bölümünde ise cumartesi günü yapılan oyunlardan puanlar eklenecek. Pazar günü yarışmacılar birer menü çıkaracak. Canlı olarak yapılacak bölümde geçen yıl olduğu gibi iki finalist kendi imzasını taşıyan tabağı yapacak.

Haberin Devamı

Yapılan değerlendirmelerle toplam oy sonuçlarına göre MasterChef 2020 şampiyonu belli olacak.

MASTERCHEF 2020 ÖDÜLÜ NEDİR?

2020 yılında yapılan MasterChef Türkiye'de birinci olacak kişiye verilecek hediye netleşmedi. 2018 yılında MasterChef şampiyonuna 100 bin TL para ödülü verilmişti. 2019'da ise son model bir otomobil ödülü vardı. Ayrıca şampiyon olan kişiye bir de kupa veriliyor.

MASTERCHEF 2019 ŞAMPİYONU

MasterChef 2019 büyük finaline kalan son ikili Cemre ve Alican olmuştu. Büyük finalde Cemre Uyanık mutlu sona ulaşarak 2019 Masterchef Türkiye'nin şampiyonu olmaya hak kazanmıştı.

 

BAKMADAN GEÇME!