MasterChef ne zaman bitecek, büyük finale kaç gün kaldı? İşte MasterChef'te son durum

Güncelleme Tarihi:

MasterChef ne zaman bitecek, büyük finale kaç gün kaldı İşte MasterChefte son durum
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2020 16:56

MasterChef 2020 sezonunda son günler yaşanıyor. Eleme finalinde Somer Şef'in imza tabağına en yakın tabağı yapmak için yarışan yarışmacılar tüm hünerlerini sergilerken şefler yaptıkları tadımın ardından elenen ismi belirledi. Eleme ardından MasterChef Türkiye 2020 sezonunun çeyrek finale kalan son 4'lüsü kesinleşti. Binlerce arasından seçilen bir kişi MasterChef finalini göremeden yarışmaya veda etti. Peki, MasterChef ne zaman bitecek, büyük finale kaç gün kaldı? İşte MasterChef'te son durum

Haberin Devamı

MasterChef Türkiye'de büyük final için geri sayım devam ediyor. Yarışmanın son bölümünde Özgül, Barbaros, Serhat ve Eray elenmemek için kıyasıya bir yarış içine girerken son 4'e kalmayı garantileyen ve ilk şef ceketinin sahibi olan Emir balkondan onları izledi. Kıyasıya geçen rekabet ardından MasterChef’te son 4’e kalan isim belli oldu. Barbaros ve Serhat bir üst tura çıkmayı başarırken; son turda Eray ve Özgül mücadele etti. MasterChef finaline çok yaklaşan Eray, elenen isim oldu. Eray’ın vedası gözyaşlarına boğdu. Böylece MasterChef’te son dörde Emir, Özgül, Barbaros, Serhat kaldı.

Masterchef finali ne zaman?

Masterchef Türkiye'de önce çeyrek final ardından yarı final son olarak da final oynanacak. Son ikiye kalan isim MasterChef finalinde mücadele edecek.

Haberin Devamı

Masterchef Türkiye finalinin 10 Ocak 2021 tarihinde yapılması bekleniyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!