Masterchef Emre kimdir, nereli, kaç yaşında? Emre Büber hakkında bilinmeyenler

Güncelleme Tarihi:

Masterchef Emre kimdir, nereli, kaç yaşında Emre Büber hakkında bilinmeyenler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2021 12:02

MasterChef Emre bu hafta kırmızı takım kaptanı oldu. Mavi takım kaptanı olan Tahsin’in seçtiği Emre iddialı olduğunu dile getirdi. Peki, MasterChef Emre kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte yarışmaya Avusturya’dan katılan ve 26 yaşında olan Emre Büber hakkında merak edilenler

Haberin Devamı

Emre Büber, MasterChef 2021’in merak edilen isimleri arasında yer alıyor. Ana kadroya 15. yarışmacı olarak dahil olan MasterChef Emre, seçildiği zaman yaptığı konuşma ile izleyenleri duygulandırmıştı. Yarışmacı açıklamasında, ‘Buraya ilk başta oğlum için geldim, ona örnek olabilmek için. İyi ki de ilk gün yukarıya çıkmamışım.’ cümlelerine yer vermişti.

MASTERCHEF EMRE KİMDİR?

Yaptığı tabaklar ile dikkat çeken Emre Büber yarışmaya Avusturya’dan katılıyor. Aslen Konyalı olan Büber, 26 yaşında. MasterChef Emre alaylı aşçı olarak çalıştığını ve yaklaşık 4 yıldır bu meslekte olduğunu belirtti.

EMRE’DEN OĞLU HAKKINDA DUYGUSAL SÖZLER

Ana kadroya dahil olduğu zaman yaptığı açıklamada, ‘Şefim daha önce açık açık belirtmedim. Buraya ilk başta oğlum için geldim, ona örnek olabilmek için. İyi ki de ilk gün yukarıya çıkmamışım. Hiçbir şeyden yılma veya vazgeçme olmadığını ve her zaman başarıya bir gün gidebileceğini göstermiş oldum. En son gün çıktığım için çok mutluyum. Azmimi görmüştür, ilerde o da başarıya ulaşır inşallah. Onu her şeyden çok seviyorum. İsmi Bünyamin Cafer.’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!