MasterChef Emir Elidemir kimdir nereli kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Emir Elidemir kimdir nereli kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2020 16:14

MasterChef 2020 yarışmacısı Emir Elidemir, jüri üyeleri ile kurduğu diyalogların ardından araştırılan isim olmaya başladı. Yarışma esnasında deneyimlerinden bahseden ve yarışmaya bir arkadaşı ile birlikte katılan Emir Elidemir, nereli ve kaç yaşında olduğu ile gündemde yer alıyor. Peki, izleyicilerin merakla araştırdığı MasterChef Emir Elidemir kimdir nereli ve kaç yaşında? İşte, merakla araştırılan o isim hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

MasterChef Emir, yarışmanın henüz eleme aşamalarındayken dikkat çeken isimlerden birisi oldu. Yaptığı yemeği jüri üyelerine beğendirebilmek için tezgah başına geçen Emir Elidemir, söylemleri ile şeflerin de dikkatini çeken bir isim oldu. Peki, MasterChef Emir Elidemir kimdir nereli ve kaç yaşında? İşte, o isim hakkında merak edilen bazı bilgiler

MASTERCHEF EMİR ELİDEMİR KİMDİR NERELİ KAÇ YAŞINDA?

MasterChef Emir Elidemir, 1994 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. Liseyi Bornova Anadolu Lisesi'nde bitiren Emir Elidemir, 2012 yılında Özyeğin Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde 4 yıllık eğitimini tamamlamıştır.

Florida'da, Amsterdam'da stajlar yapan Emir Elidemir, bu stajlardan birisini 2 Michelin yıldızlı restoranda gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

İzmir'de yaptığı stajının ardından ise Fransa'nın Lyon kentindeki 1 Michelin yıldızlı restoranda stajını tamamladı.

Son olarak ise New York'taki Benno Restoran'da çalışmaya başladı. İngilizce bilen Emir Elidemir, yarışmanın sonraki etabına kalabilmek için ter dökecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!