MasterChef eleme adayları kimler oldu? İşte MasterChef eleme adayları...

Güncelleme Tarihi:

MasterChef eleme adayları kimler oldu İşte MasterChef eleme adayları...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2020 16:32

MasterChef'in 22 Ağustos tarihli bölümünde dokunulmazlık ve eleme adayı belirleme heyecanı vardı. MasterChef Türkiye'nin yarışmacıları 3. dokunulmazlık oyunıyla karşı karşıya geldi. Kaybeden takımda ise bireysel dokunulmazlığı kazanan isim, bir eleme adayı gösterdi. Peki,MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı? MasterChef eleme adayları kimler oldu? İşte MasterChef eleme adayları...

Haberin Devamı

MasterChef'te eleme adayları, yarışmanın 22 Ağustos'ta ekranlara gelen 33. bölümünde belli oldu.En iyi menüyü hazırlayan takımın 3. dokunulmazlık oyununu kazandığı gecede, MasterChef'te 6 eleme adayı kesinleşti. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Serhat bir kişiyi potaya gönderirken, kırmızı takımda en çok ismi yazılan diğer yarışmacı 6.eleme adayı oldu. Peki, MasterChef eleme adayları kimler oldu? İşte, 22 Ağustos MasterChef dokunulmazlığı kazanan takım ve eleme adayı..

MASTERCHEF'TE ELEME ADAYI KİMLER OLDU?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'te dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takımda, bireysel dokunulmazlık mücadelesini Serhat kazandı. Serhat eleme adayı olarak Ayyüce'yi gösterdi. Ayyüce MasterChef'in 5. eleme adayı oldu.

MasterChef'te 6. eleme adayı yapılan oylama sonucunda Duygu oldu. 

Haberin Devamı

Eleme mücadelesi Ayyüce, Duygu, Eray, Esra, Celal ve Sedat arasında yarın akşam gerçekleşecek. 

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Heyecan dolu anların yaşandığı gecede kırmızı ve mavi takım yarışmacıları dokunulmazlığı kazanmak için 5 ayrı yemek çıkardı. Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde sağlık çalışanlarına özel menü hazırlayan yarışmacıların yemeklerinin tadına hastane çalışanları baktı.

Mavi takım ve Kırmızı takım için yapılan yemeklerde, zeytinyağlı trio yemeğinde mavi takım, salatada mavi takım, ana yemekte mavi takım, tatlıda ise kazanan kırmızı takım oldu.

Böylece MasterChef'te 3. dokunulmazlık oyununu kazanan takım mavi takım oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Mavi takımın bireysel dokunulmazlığı kazanmasının ardından kırmızı takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık için bir kez daha mutfağa girdi.
Kırmızı takım yarışmacıları bu kez mutfakta yaratıcı yemek çıkarmaya çalıştı. 40 dakikalık sürenin sonunda kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığı alan isim Serhat oldu.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLMUŞTU?

Hafta başından beri yapılan dokunulmazlık oyunlarında MasterChef'te 4 eleme adayı belli olmuştu.

Kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Duygu eleme adayı olarak Celal’i seçti. Diğer eleme adayı ise Sedat oldu.

Haberin Devamı

İkinci dokunulmazlık oyununda ise mavi takımda bireysel dokunulmazlığı Özgül kazandı. Özgül eleme adayı olarak Eray’ı seçti. Diğer eleme adayı da Esra oldu.

BAKMADAN GEÇME!