MasterChef eleme adayı kim oldu? 17 Eylül 57. son bölüm MasterChef dokunulmazlık oyununu kazanan takım ve eleme potası

Güncelleme Tarihi:

MasterChef eleme adayı kim oldu 17 Eylül 57. son bölüm MasterChef dokunulmazlık oyununu kazanan takım ve eleme potası
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2020 04:18

MasterChef eleme adayı son bölümle beraber kesinleşti. Haftanın 2. dokunulmazlık oyunu ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye'nin 17 Eylül tarihinde yayınlanan 57. bölümünde gecenin en başarısız menüsünü çıkaran bir takım dokunulmazlığı kaybederken, iki isim MasterChef eleme potasına girdi. 'Sıfır atık' konsepti ile yayınlanan MasterChef'in son bölümüne Mehmet Şef'in Tanya'ya söyledikleri damga vurdu. Peki, MasterChef eleme adayı kimler oldu? İşte, MasterChef 3. ve 4. eleme adayları ve son bölümde dokunulmazlığı kazanan takım.

Haberin Devamı

MasterChef Türkiye'nin TV8'de ekranlara gelen son bölümünde dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Kırmızı ve mavi takımın sınıf atık konseptinde mücadele verdiği gecede, soğuk veya sıcak başlangıç, çorba, ana yemek ve tatlıdan oluşan menüyü en iyi yapan takım mavi takım oldu. Kırmızı takımda ise dokunulmazlığı kazanan isim  Eray oldu. 2 ismin eleme potasına girdiği MasterChef'te böylece 4 eleme adayı kesinlik kazandı. İşte, MasterChef eleme adayları.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU? 

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'de dokunulmazlığı alan Eray,  eleme adayı olarak Sefa'nın ismini verdi. 

Kırmızı takımda yapılan oylamada diğer eleme adayı da Selin oldu.

MasterChef'in önceki dokunulmazlık oyununda eleme adayları Serhat ve Özgül olarak belirlenmişti. 

Haberin Devamı

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'nin 17 Eylül Perşembe akşamı yayınlanan 57. bölümünde yarışmacılar "sıfır atık" konsepti ile mutfağa girdi. Danilo, Somer ve Mehmet Şef dokunulmazlık oyununda yarışmacılardan 5 çeşitlik menü istedi. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları en az atığı çıkarmak ve en lezzetli yemeği yapmak için mücadele verdi.

Şefler 45 dakikanın ardından soğuk veya sıcak başlangıç, çorba, ana yemek ve tatlıdan oluşan menünün tadına baktı. Rakibinden daha iyi menüyü çıkararak dokunulmazlık oyununun kazananı mavi takım oldu. Mavi takım MasterChef haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu alırken, kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyunu için yeniden mutfağa girdi.

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Takım dokunulmazlığı oyununun arından MasterChef Türkiye kırmızı takım yarışmacıları bu kez bireysel dokunulmazlık oyununda mücadele verdi.
Kırmızı takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık oyununda, Danilo şefin imza tabağını hazırlamak için mutfakta zamanla yarıştı.
Şefler verilen sürenin ardından yarışmacıların yaptıkları yemeklerin tadına baktı ve bu akşamın MasterChef bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan ismi Eray oldu.

MasterChef eleme adayı kim oldu 17 Eylül 57. son bölüm MasterChef dokunulmazlık oyununu kazanan takım ve eleme potası

Haberin Devamı

MEHMET ŞEF'İN SÖZLERİ TANYA'YI AĞLATTI

MasterChef'te oynanan bireysel dokunulmazlık oyununda, gergin anlar yaşandı. Şefler yarışmacıların yaptıkları yemeklerin tadına bakmak için tek tek kırmızı takımı masaya çağırdı. Mehmet Şef yarışmanın iddialı isimlerinden olan Tanya'nın yemeğini beğenmeyerek, "Allah bize sabır versin. Sen tabağını al ve git" dedi.
Mehmet Şef'in sözleri sonrası yerine geçen Tanya gözyaşlarına hakim olamadı.

BAKMADAN GEÇME!