MasterChef eleme adayı kimler oldu? MasterChef 12 Eylül dokunulmazlığı kazanan takım ve son bölüm özeti

Güncelleme Tarihi:

MasterChef eleme adayı kimler oldu MasterChef 12 Eylül dokunulmazlığı kazanan takım ve son bölüm özeti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2020 09:06

MasterChef eleme adayları, dün oynanan dokunulmazlık oyununun ardından belli oldu. MasterChef'te heyecanlı bir yarış gerçekleşti. Yarışmacılar Silivri'ye giderek kendi topladıkları ürünlerle şeflerin istedikleri menüyü en iyi şekilde çıkarmaya çalıştılar. Kırmızı takım ve mavi takım arasında oynanan dokunulmazlık oyununun kazananı mavi takım oldu. Daha sonra oynanan bireysel dokunulmazlığın ve oylamanın ardından ise eleme adayları belli oldu. Arem ve Tanya yaptıkları hata nedeniyle bireysel dokunulmazlıkta oyun dışı kaldılar.

Haberin Devamı

Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye dokunulmazlık oyunu ile sevenlerinin karşısına çıktı. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları dokunulmazlık oyununda Danilo, Somer ve Mehmet şefin verdikleri menüyü en iyi şekilde çıkarmaya çalıştı. Zorlu geçen mücadelede, Silivri'ye konuk olan yarışmacılar doğal ürünlerle yemek yaptı. Verilen sürenin ardından takım oyununda dokunulmazlığı kazanan takım mavi takım oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Barbaros ise eleme adayı olarak Arem'i seçti.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

MasterChef'in ekranlara gelen son bölümünde bireysel dokunulmazlığı kazanan Barbaros eleme potasına Arem'i gönderdi.

Kırmızı takımda yapılan oylamada diğer eleme adayı ise Eray oldu.

MasterChef'te geçtiğimiz günlerde oynanan 2. dokunulmazlık oyununda eleme adayları Ebru ve Ayyüce olmuştu. Dokunulmazlığı alan Emir eleme adayı olarak Ebru'nun ismini vermişti. Diğer eleme adayı ise mavi takımda oy eşitliği sağlanmasından dolayı kaptan tarafından belirlendi.

Haberin Devamı

Mavi takım kaptanı olan Esra, eleme adayı olarak Ayyüce'yi seçmişti

MasterChef'te oynanan ilk dokunulmazlık oyununda da Duygu ve Furkan eleme adayı olarak belirlenmişti.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Kırmızı ve mavi takım yarışmacılarının mücadele verdiği dokunulmazlık oyununda Silivri'ye özel yemekler hazırlandı.

Kendi topladıkları ürünlerle yemek yapan yarışmacılar manda yoğurdu, patlıcan silkme, Silivri köfte, kağıtta tekir, pandispanya yanında yalancı kaymak ve tarhana çorbası menüsünü hazırladı.

Yarışmacıların yaptıkları yemeklerin tadına bakılmasının ardından kazanan takım mavi takım oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

MasterChef'te dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım bu kez bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfağa girdi. 40 dakikalık süre içerisinde yarışmacılardan tek tencerede, yaratıcı yemek hazırlaması istendi. Tanya ve Arem yanlış teknik oynadığı için oyundan men edildi.

Oyunun sonunda kazanan isim Barbaros oldu. 

MASTERCHEF YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

MasterChef Türkiye'nin yayınlanan son bölümü sonrası 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Eleme gecesinin ekranlara geleceği MasterChef'in yayınlanan yeni bölüm fragmanında Eray'ın söyledikleri dikkat çekti. İşte, MasterChef yeni bölüm fragmanından görüntüler; 

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!