MasterChef Burcu kimdir, nereli? Burcu Önal kaç yaşında? İşte hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Burcu kimdir, nereli Burcu Önal kaç yaşında İşte hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2021 15:16

MasterChef Burcu merak edilen yarışmacılardan biri oldu. Bu hafta da kırmızı takımda yer alan Burcu Önal konuşmaları ile dikkat çekiyor. Peki, geçtiğimiz yıl da yarışmaya katılan MasterChef Burcu kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte hakkında bilinmeyenler

Haberin Devamı

MasterChef Burcu, yarışmanın merak edilen isimleri arasında yer alıyor. Burcu Önal ile ilgili bilgiler yoğun ilgi görüyor. Söylemleri ile dikkat çeken yarışmacı, 1986 doğumlu. MasterChef Burcu'nun İstanbul’da Asya yemeklerinin yapıldığı bir restoranı bulunuyor.

MASTERCHEF BURCU KİMDİR?

1986 doğumlu olan Burcu Önal, 15 sene Asya’da yaşamıştır. Küçük yaşlarda Filipinli bir ailede sonrasında da Çinli bir ailede büyüyen Önal, aslen Diyarbakırlıdır.

Yemek alanında kendini geliştirdiğini aktaran Burcu Önal, tüm Asya yemeklerini ve mantı tarzındaki yemekleri oldukça güzel yaptığını aktardı.

Yarışmacı uzun süre Japon yemekleri ile alakalı ayrıntılı eğitimler almış. Yurt dışında gemilerde garsonluk yaptıktan sonra yemek geliştiriciliği ve yemek öğretmenliği yapmaya başlamış.

Haberin Devamı

Burcu Önal’ın İstanbul’da Asya yemeklerinin yapıldığı bir restoranı bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!