MasterChef Barbaros kimdir, kaç yaşında? İşte MasterChef şampiyon adayı Barbaros Yoloğlu'nun hayatı hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Barbaros kimdir, kaç yaşında İşte MasterChef şampiyon adayı Barbaros Yoloğlunun hayatı hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2021 21:13

Masterchef Barbaros'un hayatı büyük final gecesiyle beraber yeniden gündeme geldi. Turizm bölgelerinde stajyer öğrenci olarak çalışan ve en son Bodrum aşçı olarak çalışmaya başlayan MasterChef şampiyon adayı Barbaros Yoloğlu, iddiasını yarışmanın ilk gününden ortaya koymuştu. Binlerce kişinin arasından yarışmanın ana kadrosuna seçilen Barbaros Yoloğlu çıkardığı tabaklarla büyük finale kadar kalmayı başardı. Peki, Masterchef Barbaros kimdir ve kaç yaşında? İşte, MasterChef şampiyon adayı Barbaros Yoloğlu'nun hayatıyla ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

Masterchef Şampiyon adaylarından biri de Barbaros Yoloğlu oldu. MasterChef 2020 sezonunun büyük finalinde Serhat ile mücadele edecek olan Barbaros Yoloğlu, sezon boyunca iddialı çıkışları ve yorumlarıyla adından söz ettirmişti. Şeflerin lezzet konusunda üstün buldukları Barbaros’un şampiyon olup olmayacağı 3 Ocak tarihli final bölümünde netleşecek. Peki, Masterchef Şampiyon adayı Barbaros kimdir?

26 yaşındaki Barbaros Yoloğlu, Bodrum Bitez'de bir restoranda aşçılık yapıyor. Samsun'un Alaçam ilçesinde doğan Barbaros Yoloğlu, lise eğitimine başlayana kadar başta güreş olmak üzere sporun farklı dalları ile yakından ilgilendi. Güreşi bıraktıktan sonra Turizm Lisesi'nde eğitimini tamamlayan Yoloğlu, bir süre turizm bölgelerinde stajyer öğrenci olarak çalışmış; ardından lisans eğitimini almak için gittiği Erzurum'da, uzun bir süre çalışma hayatına devam etmemiştir.

Haberin Devamı

2 sene önce tekrar mutfakta çalışmaya başlayan Barbaros Yoloğlu, kariyer planlarını gerçekleştirmek ve hedeflediklerini elde etmek için MasterChef'e başvurmuş, ana kadroya dâhil olmaya hak kazanarak, bu sezonun 16 yarışmacısından biri olmuştur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!