MasterChef Arem kimdir, nereli ve kaç yaşında? Arem Yüce'nin hayatı ve biyografisi

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Arem kimdir, nereli ve kaç yaşında Arem Yücenin hayatı ve biyografisi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2020 03:20

MasterChef Arem Yüce, yarışmanın yeni bölüm fragmanı ile merak konusu olan isimlerden oldu. Gülşah'ın elenmesinin ardından yedeklerden MasterChef ana kadrosuna katılan MasterChef Arem renkli kişiliği ile dikkatleri üzerine topluyor. Yarışmacı arkadaşlarıyla olan diyaloğu ve yemekleri ile adından söz ettiren MasterChef Arem Yüce düellolarda ‘Kuzuların Sessizliği’ ismini koyduğu yemekle şeflerin karşısına çıkmıştı. Peki, MasterChef Arem kimdir? İşte, o isimle ilgili ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

MasterChef Türkiye yarışmacılarından olan ve düellolardan elenen MasterChef Arem yeniden kadroya dahil oldu. MasterChef'in yayınlanan fragmanında görülen MasterChef Arem, 22 yaşında ve işletmeci. İşte, MasterChef yarışmacısı Arem Yüce'nin hayatıyla ilgili merak edilenler.

MASTERCHEF AREM KİMDİR?

MasterChef 2020 yarışmacıları arasında yer alan Arem Yüce 22 yaşında. Yarışmaya Diyarbakır’dan katılan Arem işletmeci. Yemek yapmayı çok sevdiğini söyleyen yarışmacı ilk elemede, ‘Kuzuların Sessizliği’ ismini koyduğu yemeğini yapmıştı.

Arem Yüce, üçlü düelloda Yakup ve Batuhan ile yarışmış ve birinci olmuştu. MasterChef Arem Yüce, yemeklerine dizi, film isimleri vermeyi çok sevdiğini ifade etmişti.

MasterChef Arem'in yarışmadaki akıbeti ilerleyen bölümlerde belli olacak.

BAKMADAN GEÇME!