MasterChef Ali kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef Ali Onur Alper hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Ali kimdir, kaç yaşında, nereli MasterChef Ali Onur Alper hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2022 17:06

MasterChef 2022 elemeleri tüm heyecanıyla devam ederken, yarışmacılar ana kadroya girebilmek için mücadele ediyor. MasterChef final turu ikinci grupta yarışan isimlerden biri de elemelerde hazırladığı vegan patlıcan yemeği ile şeflerin beğenisini kazanan Ali Onur Alper oldu. Peki, MasterChef Ali kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, MasterChef Ali Onur Alper hakkında bilgiler...

Haberin Devamı

MasterChef ana kadro için 16 kişilik ikinci grupta yer alan yarışmacılar mücadeleye başladı. Yarışmanın dikkat çeken isimlerinden biri de kendine ve tabaklarına güvenen MasterChef Ali oldu. MasterChef Ali Onur Alper'in birinci eleme turunda Kırklareli’nden yerel tarım ile uğraşan arkadaşının ürünleri ile hazırladığı vegan patlıcan kebabı şeflerden tam not almıştı. Şimdilerde ise MasterChef ana kadro için yarışmaya devam ediyor.

MASTERCHEF ALİ ONUR ALPER KİMDİR?

Ali Onur Alper 32 yaşında ve Gazianteplidir. MasterChef Türkiye 2022 yarışmasına İstanbul’dan katılıyor. İlk ve orta öğretimini Gaziantep’te tamamlayıp lisans derecesini Çukurova Üniversitesi Biyoloji Bölümü’nde tamamlamıştır.

32 yaşında ve Gazianteplidir. Özel bir firmada topluluk ve müşteri destek yöneticisidir. Yurt dışında bitkisel ve organik beslenme üzerine eğitim alan Ali Onur Alper, MasterChef elemelerinde hazırladığı vegan patlıcan kebabı hazırlayarak şeflerden 3 evet almış ve üst tura geçmiştir.

Haberin Devamı

MasterChef Ali aynı zamanda "Biyolog Şef Ali" adlı YouTube kanalından sağlıklı tariflerini paylaşmaktadır. 

BAKMADAN GEÇME!