MasterChef 2022 yarışmacıları belli oluyor: MasterChef'te kim kazandı? İşte 13 Ağustos MasterChef Türkiye'de ana kadronun 12. ismi

Güncelleme Tarihi:

MasterChef 2022 yarışmacıları belli oluyor: MasterChefte kim kazandı İşte 13 Ağustos MasterChef Türkiyede ana kadronun 12. ismi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2022 03:07

MasterChef'te kazanan yarışmacı dün gece belli oldu. 2022 sezonuna hızlı başlayan MasterChef Türkiye'nin 13 Ağustos tarihli 39. bölümünde, final eleme turu heyecanı devam etti. 11 kişilik yarışmacı adayı Danilo, Mehmet ve Somer Şef'in verdikleri menüleri en kısa sürede yapmaya çalışırken, günün birincisi Masterchef 2022 ana kadrosuna seçildi. Rekabet dolu gecenin yemekleri ise beef rendang ve bal ile yaratıcı tabak oldu. Peki, dün gece MasterChef'te kim kazandı? İşte, MasterChef'te ana kadronun 12. yarışmacısı.

Haberin Devamı

MasterChef Türkiye 2022 final eleme turunun ikinci haftası 13 Ağustos tarihinde geride kaldı. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin son bölümünde, 12 kişilik ana kadronun son ismini seçmek için yarışmacı adayları, ikili turda mücadele verdi. Şeflerin ilk turda istediği beef rendang yemeğini rakiplerinden daha başarılı yapan isimler Kaan, Rağde, Vural, Ege ve Ali Onur oldu. Yaratıcılık etabında ise günün en iyi tabağını yapan Kaan, MasterChef 2022'nin ana kadrosuna seçildi.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE KİM KAZANDI?

Final eleme turunun ikinci haftası cumartesi akşamı tamamlandı. Daha önceki iki elemeden de geçen 11 yarışmacı adayı, önlüğü alıp kadroya seçilebilmek için günün ilk turunda beef rendang yemeğini hazırladı. Şeflerin verdikleri 50 dakikalık süre sonunda yapılan değerlendirme ile ikinci etaba geçen isimler belli oldu. Yaratıcılık turuna geçen yarışmacılar; Kaan, Rağde, Vural, Ege ve Ali Onur oldu.

Haberin Devamı

MasterChef 2022 yarışmacıları belli oluyor: MasterChefte kim kazandı İşte 13 Ağustos MasterChef Türkiyede ana kadronun 12. ismi

Gecenin ikinci ve son etabında ise şefler yarışmacılardan bal ana ürünü ile yaratıcı tabak hazırlamalarını istedi. Bu turda da şefler tabakları hazırlamaları için yarışmacılara verdikleri süreyi duyurdu.

Süre sonunda uzun bir değerlendirme yapan şefler ikinci turun en başarılı tabağını yapan isimlerin Kaan ve Rağde olduğunu açıkladı. Rejinin uyarması ile çift tadım yaptığı anlaşılan Ege değerlendirmeye alınmadı. Şeflerin oy birliği ile gecenin birincisi Kaan oldu.

MasterChef 2022 yarışmacıları belli oluyor: MasterChefte kim kazandı İşte 13 Ağustos MasterChef Türkiyede ana kadronun 12. ismi

MASTERCHEF YARIŞMACILARI KİMLER?

MasterChef Türkiye 2022 ana kadro seçimleri için final turları geçtiğimiz hafta pazartesi günü başladı. Hafta başından itibaren kadroya katılan isimler; Metin, Gamze, Onur, Çağatay, Şeyma ve Melih olmuştu.

Bu hafta ise kadroya giren isimler Büşra, Fatmanur, Tayfun, Yağız, Burak ve son olarak Kaan oldu.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

BAKMADAN GEÇME!