Lezzet Düşkünleri Gizem kimdir, mesleği ne? Lezzet Düşkünleri Gizem - Selen kardeşler nereli?

Güncelleme Tarihi:

Lezzet Düşkünleri Gizem kimdir, mesleği ne Lezzet Düşkünleri Gizem - Selen kardeşler nereli
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2020 16:40

Gizem - Selen kardeşler, Lezzet Düşkünleri programına ilk haftada itibaren damga vurdu. Sözleri ve iddiasıyla dikkatleri üzerine çeken Gizem Özcan'ın tırnakları program sunucusu Gabriele Sponza'nın tepkisine neden oldu. Gizem-Selen kardeşler sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Peki, Lezzet Düşkünleri Gizem kimdir, mesleği ne? Lezzet Düşkünleri Gizem - Selen kardeşler nereli?

Haberin Devamı

Gizem Özcan, Lezzet Düşkünleri programının öne çıkan isimlerinden biri oldu. Yarışmaya ablası Selen ile birlikte katılan Gizem Özcan, ilk günden diğer yarışmacılarla kurduğu diyaloglarla dikkatleri üzerine çekti. İlk hafta Kayseri'ye özgü yemeklere ağırlık verecek olan Gizem -Selen Özcan kardeşlerin alacakları puanlar merak ediliyor. Peki, Lezzet Düşkünleri Lezzet Düşkünleri Gizem kimdir, nereli, kaç yaşında? Selen-Gizem Özcan kardeşler hakkında bilgiler.

Gizem Özcan yarışmaya kendisinden 2 yaş büyük olan Selen Özcan ile birlikte katıldı. Aslen Kayserili olan ancak ablasıyla birlikte İstanbul'da yaşayan Gizem Özcan, 20 yaşında ve hukuk fakültesi öğrencisi. Lezzet Düşkünleri programında 5'nci gün yarışacak olan Gizem Özcan, "bu ismi iyi ezberleyin, bir daha asla unutamayacaksınız. Bu yarışmada kimseyi rakip olarak görmüyorum, çünkü en büyük rakibimi yanıma aldım." sözleriyle iddiasını ortaya koydu.

Haberin Devamı

SELEN ÖZCAN KİMDİR?

 22 yaşındaki Selen Özcani hukuk öğrencisi. Yemek yapmayı babaannelerinde öğrenen Özcan'ın partneri ve kardeşi Gizem Özcan da hukuk öğrencisi. Tatlılar konusunda oldukça iddialı olan ikili aynı evde yaşıyorlar ve genel olarak iyi anlaşıyor.

 

BAKMADAN GEÇME!