Leke'nin 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler oldu?

Güncelleme Tarihi:

Lekenin 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı Son bölümde neler oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2019 22:43

Kanal D ekranlarında salı akşamları izleyici karşısına çıkan Leke, yeni bölümü ile yine nefesleri kesti. Leke'nin bu haftaki bölümünde, Birkan, Serpil'in odasına ve Yasemin'in masasına dinleme cihazı yerleştirdi. Yasemin; Serpil'e, Fischer'la olan toplantının hesabını sorduğunda Birkan her şeyi duydu. Peki, Leke'nin 5. bölümünde başka neler oldu? Dizinin 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Başrollerini Burak Sevinç ile Melis Sezen'in paylaştığı, yönetmen koltuğunda ise Metin Balekoğlu'nun oturduğu Leke, bu hafta 5. bölümüyle ekranlara geldi. İlgi çekici senaryosuyla her hafta izleyiciyi ekranla kilitleyen dizi, bu haftada oldukça ilgi çekici bir bölümle yayındaydı.Peki son bölümde neler oldu? İşte, Leke'nin 5. bölümünde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı ile ilgili merak edilenler.

Dizini yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberimize eklenecektir.

5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kanal D'nin Tims&B Productions imzalı, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği dizisi Leke, 14 Mayıs Salı akşamı yeni bölümüyle diziseverlerin karşısına çıktı. İlgiyle takip edilen dizinin bu haftaki 5. bölümünde;

Yasemin, Fischer'dan duyduklarıyla şoke olur. Aynı anlarda otele Cem ve Mehmet gelir. Yasemin, Cem'e yaşadıklarını anlatacak mı?

Haberin Devamı

Birkan, Serpil'in odasına ve Yasemin'in masasına dinleme cihazı yerleştirir. Yasemin; Serpil'e, Fischer'la olan toplantının hesabını sorduğunda Birkan her şeyi duyar.  Birkan'ın, Serpil'le yüzleşmesi nasıl geçecek?

Mehmet'in, Yasemin ve Cem'in üzerine oynadığı oyun istediği şekilde ilerlemeye başlamıştır. Bu sırada Marin Marin'de yeni Ceo'nun açıklanacağı gün gelir. Cem, Ceo'luk görevini alabilecek mi?

Belkıs'ın şirketini araştıran Ekber, bulduğu bilgileri Cem'le paylaşır. Cem öğrendikleriyle annesine bir kez defa öfke duyar. Cem, annesi Belkıs'la yüzleşecek mi?

Arda, annesi ve halasının üzerindeki baskıyla kendini ispatlamak için şirketine açılış partisi düzenlemeye karar verir. Parti organizasyonunu Hoyo'ya verir ve gecede Yasemin görev alır. Ferhan ve Cem'i açılışa davet eder. Yasemin'i tekne baskını gecesinden tanıyan Arda büyük bir oyun oynar. Davette, Arda, Cem ve Yasemin bir araya gelir. Cem, Yasemin'in yaşadıklarını öğrenecek mi?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!