La Casa De Papel yeni sezon ne zaman çıkacak? Geri sayım başladı

Güncelleme Tarihi:

La Casa De Papel yeni sezon ne zaman çıkacak Geri sayım başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2021 15:53

La Casa De Papel yeni sezonu ile heyecanla bekleniyor. Son sezonda işlerin ters gitmesi üzerine Profesörün elinin kolunun bağlanması, sonunda ise polis çemberine ramak kalması, heyecan dolu anlara tanık etmişti. Peki, La Casa De Papel yeni sezon ne zaman çıkacak? İşte, La Casa De Papel 5. sezonu hakkında merak edilen bazı detaylar

Haberin Devamı

La Casa De Papel’in 5. sezonu için geri sayım başladı. 5. Sezon aynı zamanda La Casa De Papel’in final sezonu belli olacak. Popüler çevrim içi dizi ve film platformu Netflix, Alex Pina tarafından yaratılan İspanya yapımı soygun ve suç dizisi 'La Casa de Papel' in yeni sezonu eylül ayında başlayacak. Peki, La Casa De Papel yeni sezon ne zaman?

LA CASA DE PAPEL YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

La Casa De Papel'in 5. Sezon bölümleri için nefesler tutuldu. Dizinin yeni sezonu eylül ayının ilk haftasında yayınlanacak.

Netflix tarafından yapılan açıklamalara göre, 10 bölümden oluşacak final sezonu, iki parçaya bölünerek Netflix kullanıcılarına servis edilecek. Açıklamada, sezonun ilk yarısının 3 Eylül’de, ikinci yarısının ise 3 Aralık’ta yayınlanacağı belirtildi.

Haberin Devamı

La casa de papel, Álex Pina tarafından yaratılan İspanya yapımı bir soygun ve suç dizisi. Dizi, "Profesör" liderliğindeki ekibin İspanya Kraliyet Darphanesi'ni ve İspanya Merkez Bankası'nı soymasını konu edinir.

Televizyon dizisinin iki kısma ayrılan 15 bölümden ibaret olması planlanmıştı. Bu bölümler ilk olarak 2 Mayıs - 23 Kasım 2017 arasında İspanyol televizyon kanalı Antena 3'te yayımlandı. 2017 sonlarında Netflix, dizinin dünya genelinde dijital yayın haklarını satın aldı. Diziyi daha kısa 22 bölüme bölen Netflix, ilk kısmı 20 Aralık 2017'de ve ikinci kısmı 6 Nisan 2018'de yayımladı. Nisan 2018'de Netflix, dizinin bütçesini belirgin oranda artırarak 16 yeni bölüm siparişi verdi. 8 bölümden oluşan 3. kısım 19 Temmuz 2019'da yayımlandı. 8 bölümden oluşan 4. kısım ise 3 Nisan 2020'de yayımlandı. 

BAKMADAN GEÇME!