Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kuzey Yıldız'ı istemeye gidiyor

Güncelleme Tarihi:

Kuzey Yıldızı İlk Aşkın 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Kuzey Yıldızı istemeye gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2020 00:16

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın merakla beklenen yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Kuzey'in Yıldız'ı istemeye gideceği yeni bölüm fragmanında ikilinin tatile çıkması heyecanlandıran gelişmeler arasında. Peki, Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın yeni bölümünde başka neler yaşanacak? İşte, Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 20. yeni bölüm fragmanı ve özeti.

Haberin Devamı

Show TV ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk 8 Şubat Cumartesi akşamı sevenlerinin karşısına çıkacak. Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın yeni bölümü öncesi 20. bölüm fragmanı ekranlara geldi. Kuzey'in babasını ikna ederek Yıldız'ı istemeye gittiği fragman bu hafta heyecanlı anların yaşanacağının ipuçlarını verdi. İşte, Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kuzey, küslerin barışacağı ve Yıldız’la da kavuşabileceği bir plan yapmıştır. Babasını ikna edecek ve Yıldız’ı istemeye gidecektir.

Sonunda Kuzeyle Yıldız aşkı, ailelerin de onayını alacaktır. İki aşık, son derece heyecanlıdır, tüm hazırlıklarını yaparlar. Aralarındaki büyük engellerden biri, nihayet tarih olacaktır. Fakat talihsiz aşıklarımızın engelleri, sandıklarından daha da büyüktür. Ama bu, onların vazgeçeceği anlamına gelmeyecektir.

Haberin Devamı

Kuzey, Yıldız’a kavuşmak için her yolu denerken bir şeyi gözden kaçırdığını fark eder. Onu her zaman koşulsuz seven, hiçbir fedakarlıktan çekinmeyen biricik kızının, ondan bir isteği vardır. Kuzey bunu kabul etmese de sonunda herkesin aynı anda olacağı bir plan yapar. Ama ondan önce Kuzey, Yıldız’ına kavuşacaktır.

İki aşığımız sonunda hayalini kurdukları tatile çıkmışlardır. Hayallerinde birkaç değişiklik olsa da önemi yoktur. Sonunda herkesten uzaktadırlar. Fakat hiçbir zaman, talihsiz aşıklarımızın hayallerinin ömrü, bir kelebeğinki kadar bile olmamıştır. Yine öyle olur. Kuzey, Yıldız ve onların daimi destekçileri tahmin bile edemedikleri bir belanın ortasında kalmışlardır.

BAKMADAN GEÇME!