Kuzey Yıldızı final mi yapacak?

Güncelleme Tarihi:

Kuzey Yıldızı final mi yapacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2021 12:32

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi final gündemi ile sosyal medyanın odağında yer almaya devam ediyor. Her hafta cumartesi akşamları yayımlanan ve son bölümlerde yaşanan gelişmeler dolayısıyla çok konuşulan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi, final yapacağı iddiaları ile konuşuluyor. Peki, Kuzey Yıldızı final mi yapacak? İşte, o konu hakkında merak edilen bazı bilgiler

Haberin Devamı

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 58. son bölümü ile akıllara final mi yapacak sorularını getirdi. Son bölümde olağanüstü bir gelişme yaşanmaması dolayısıyla henüz bir final gündemine dair detaylı gösterge yer almıyor. 

KUZEY YILDIZI İLK AŞK FİNAL Mİ YAPACAK?

Yayıncı ve yapımcı kuruluştan dizinin final yapacağına dair bir bilgi yayımlanmazken, 59. bölüm fragmanı normal seyrinde erişime açıldı. 

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 59. Bölüm Fragmanında Kuzey'in kendi evlerini ateşe verdiği tanıtımda Gökçe, Mine ve Feride korku dolu anlar yaşıyor. Yıldız, bebeğine kavuşamamanın acısını yaşarken, Kuzey'in hastanede oğullarıyla olan konuşmasını duyunca duygulanıyor. "Yıldız, Kuzey'i affedebilecek mi?" sorusunun yanıtı ise merakla bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!