Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Gündüz Bey kurtulacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayınlandı Gündüz Bey kurtulacak mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2020 23:53

Kuruluş Osman'ın merakla beklenen yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Kuruluş Osman'ın yeni bölüm fragmanına Moğol tehlikesine karşı Osman Bey'in kurduğu plan damga vurdu. Kuruluş Osman'ın son bölümünde Gündüz Bey'in pusuya düşüp yaralanması ise yeni bölümde Gündüz Bey kurtulacak mı sorusunu akıllara getirecek. İşte, Kuruluş Osman'ın 10. yeni bölüm fragmanı ve merak edilen özeti.

Haberin Devamı

ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman 12 Şubat Çarşamba akşamı ekranlara gelecek. Kuruluş Osman'ın bu haftaki bölümünde Moğul tehlikesi heyecanlı anlara neden olacak. Fragmana yansıyan görüntülerde Oba'da yaşanan gerilim bu hafta merak uyandıran gelişmelerin yaşanacağının ipuçlarını verdi. İşte, Kuruluş Osman 10. bölüm fragmanı ve yeni bölümün ipuçları.

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Alişar'ın adamları tarafından pusuya düşürülen Gündüz, ağır yaralı vaziyette Kayı obasındadır. Osman ağabeyine saldıranları yakalamak için harekete geçerken, Şeyh Edebalı, Bala'yı isteyen Alişar'ı reddeder. Müneccim Abdül kılığında Alişar Bey'i etkisi altına alan Yannis, Sofia'yla birlikte Alişar Bey'i Osman'a ve Şeyh Edebalı'ya karşı kışkırtır. Kayı obasına giden Alişar Bey, Dündar Bey'e meydan okuyarak kendisinden çalınan altınların iadesini talep eder.

Haberin Devamı

Moğol tehlikesini sezen ve Kayıların geleceğini tehlikede gören Dündar Bey, obanın teyakkuza geçmesini ister. Osman'ın ise farklı bir planı vardır. Moğolların Söğüt'e geldiğini öğrenen Osman ne yapacak? Gündüz kurtulabilecek mi? Yannis ve Sofia'yla ittifak arayan Alişar Bey'in yeni hamlesi ne olacak?

BAKMADAN GEÇME!