Kuruluş Osman 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Kuruluş Osman yeni bölümde Ertuğrul Bey ölüyor...

Güncelleme Tarihi:

Kuruluş Osman 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Kuruluş Osman yeni bölümde Ertuğrul Bey ölüyor...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2020 04:06

Kuruluş Osman 39. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. İkinci sezonuyla heyecanla devam eden Kuruluş Osman'ın merakla beklenen 39. yeni bölüm fragmanına Ertuğrul Bey'in ölümü ve Targun Hatun'un yaptığı planı Osman Bey'e anlatması damga vurdu. Kayı Obası'nda Ertuğrul Bey son yolculuğuna uğurlanırken, fragmanda obanın yeni beyinin kim olacağı ise merak dolu anlara neden oldu. Kuruluş Osman 39. bölümü ile 23 Aralık Çarşamba akşamı izleyici ile buluşacak. İşte, Kuruluş Osman 39. bölüm fragmanı ve bu haftaki yeni bölümde yaşanacakların özeti.

Haberin Devamı

Kuruluş Osman 39. yeni bölümü ile 23 Aralık Çarşamba akşamı Atv ekranlarında gelecek. Sevilen dizinin bu haftaki bölümünde Ertuğrul Bey'in topladığı toyla, Osman Bey ve Savcı Bey arasındaki çatışmanın sona ermesi dikkat çekti. Vasiyetini hazırlayan Ertuğrul Bey'in ölümü ise Kayı Obası'ndaki herkesi yasa boğdu. İşte, Kuruluş Osman 39. yeni bölüm fragmanından görüntüler.

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Kuruluş Osman 39. yeni bölüm fragmanında dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Kuruluş Osman'ın yeni bölüm fragmanına Ertuğrul Bey'in ölümü damga vurdu.

Haberin Devamı

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Osman Bey’in yokluğunda Dündar Bey ve Savcı Bey’in girişimleri ile Kayı Obası’nda yeni bey seçimi için Toy toplanmasına karar verilir. Kulucahisar Kalesi’ni kaybetmenin acısıyla Geyhatu’ya giderek kendisine tuzak kuranın Yavlak Arslan olduğunu açıklayan Nikola, Targun Hatun’u ise Kayı beylerinin yemeğini zehirlemesi için görevlendirir.

Osman Bey, Moğol tehdidine karşı Geyhatu’yla yüzleşmek zorunda kalırken, Ertuğrul Bey’den gelen haber obada bomba etkisi yaratır. Kayı Obası’nın yeni beyi kim olacak? Ertuğrul Bey’den gelen haber ne? Savcı ve Dündar Beyler, Toy’dan istediğini alabilecek mi? Osman Bey, Bizans-Moğol kıskacından kurtulmak üzere kiminle ittifaka gidecek? Targun Hatun, Nikola’dan aldığı zehirle ne yapacak? Flatyos, Osman Bey’i ele geçirmek için nasıl bir oyun kuracak? Bala Hatun ve Targun Hatun arasındaki gerilim nasıl sonuçlanacak?

BAKMADAN GEÇME!