Kuruluş Osman 25. son bölüm kesintisiz ve tam izle: Kuruluş Osman 26. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Kuruluş Osman 25. son bölüm kesintisiz ve tam izle: Kuruluş Osman 26. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2020 19:09

Kuruluş Osman 25. son bölümüyle 10 Haziran Çarşamba akşamı ekranlara geldi. Düğün toyunda Sofia tarafından kurulan tuzaktan kurtulan Osman Bey'in, bir süredir zorunlu ittifak yaptığı Balgay'la karşı karşıya geldiği anlar, Kuruluş Osman'ın son bölümüne damga vurdu. Hazal Hatun'un ise obada dengeleri nasıl değiştireceği yeni bölümde belli olacak. Kuruluş Osman'ın yayınlanan son bölümü izleyemeyenler, Kuruluş Osman 25. bölümü tam ve kesintisiz izlemenin yollarını arıyor. İşte, Kuruluş Osman 25. son bölüm tam ve kesintisiz izleme linki ve son bölümün özeti.

Haberin Devamı

ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman 25. bölümüyle sevenlerinin karşısına çıktı. Son bölümde Osman Bey ve Bala Hatun'un düğününde çıkan karışıklık ekran başındakilere heyecan yaratmıştı. Kuruluş Osman'ın bu haftaki bölümünde ise Göktuğ'un Osman Bey'lerin karşısına çıkmasıyle gözler yeni bölüm fragmanına çevrildi. İşte, Kuruluş Osman 25. son bölümle ilgili ayrıntılar.

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM KESİNTİSİZ İZLE

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Düğün toyuna Sofia tarafından kurulan tuzaktan kurtulan Osman Bey, gazaya tüm gücüyle devam ederken, bir süredir mecburi ittifak yaptığı Balgay’la nihayet kozlarını paylaşıyor. Balgay’ın, Kongar üzerinden kendilerine kurduğu tuzakla karşıya kalan Osman Bey ve Alpleri, Balgay’a karşı harekete geçiyor. Hazan Hatun’un gelişi obada dengeleri nasıl değiştirecek? Osman Bey, Balgay’ın uç bölgesindeki hakimiyetini bitirebilecek mi? Geyhatu ve Moğollar, sancak beylerinin öldürülmesine nasıl tepki verecek? Hazal Hatun’u gelişiyle Kayı Obası’nda dengeler nasıl değişecek?

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

BAKMADAN GEÇME!